Køkkenarmatur og messing-armatur til dit køkken

Lavabo ApS holder fysisk til i Vamdrup, men leverer blandt andet køkkenarmatur til både virksomheder, håndværkere og private i hele Danmark. Vi vægter kombinationen af funktionalitet og elegant, innovativt design højt, hvilket også ses i vores udbud af køkkenarmatur.


Vi vælger ikke vores varer på baggrund af tilfældigheder, men forsøger i stedet altid at kunne tilbyde vores kunder produkter i en af markedets højeste kvaliteter, der samtidigt opfylder deres drømme og ønsker til armatur. Dette gælder hvad end det er i køkkenarmatur eller messing-armatur til badeværelse.


Messing-armatur giver et frisk pust til din bolig

Messing-armatur har i den seneste tid gjort sit indtryk på den internationale designscene i både køkkener og badeværelser. Messing har med sin gyldne farve et tidsløst look, der på trods af minimalistisk design formår at bringe følelsen af varme og hygge til det enkelte skandinaviske hjem.


Derfor har vi hos Lavabo ApS også, foruden vores brede udvalg af køkkenarmatur i blandt andet stål og krom, også en god selektion af messing-armatur. Dette betyder, at du som kunde hos os kan udvælge lige præcist det armatur, der passer til dit køkken eller badeværelse. Se vores store udvalg af bad-eller køkkenarmatur.


Kontakt os for vejledning om dit nye køkkenarmatur

Hvis du drømmer om at udskifte dit køkkenarmatur til et nyt og tidløst design, eller hvis du har ledt efter messing-armatur uden at have fundet det helt rigtige, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er sikre på, at vores erfarne medarbejdere kan guide dig med hensyn til udseende og behov, så du er sikret det helt rigtige produkt til lige netop dit projekt.

Kontakt os på telefon 75 55 88 66, udfyld vores kontaktformular, skriv på e-mail info@lavabo.dk eller besøg vores butik i Vamdrup.★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på Google

Navigation:  Køkkenarmatur
Til forside
Kontakt Lavabo
Sideoversigt
Udskriv siden
 

 

Lavabo køkkeninspiration

Her kan du finde inspiration af Lavabo køkkenvaske og emfang.

 

 

Lavabo badinspiration

Her kan du søge inspiration af Lavabo badvaske og toiletter .

 

sw
 • Køkkenvaske
  ProduktkategorierProduktserier
 • Køkkenarmatur
 • Badvaske
  ProduktkategorierProduktserier
 • Toiletter
  ProduktkategorierProduktserier
 • Primy
 • PITT
 • Kontakt

Om Lavabo ApS

LAVABO, som betyder håndvask på italiensk, er en engrosvirksomhed, som så dagens lys i 2006.
Læs mere her

Alle priser er vejledende priser
DKK inkl. 25% moms

Kontaktinformation

Lavabo ApS

Fløjbjergvej 52, 6580 Vamdrup

Tel: 7555 8866 / Fax: 7555 8877

Telefonen er åben:

Mandag-torsdag fra kl. 9.00-15.30

Fredag fra kl. 9.00-14.00