-

Armatur/Bruser

Leder du efter et ny armatur til køkkenet eller badet eller måske er du på jagt efter et nyt bruserarmatur? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Lavabo finder du et lækkert udvalg af armaturer til brusere og håndvaske i et væld af smukke designs, materialer og farver. I vores sortiment finder du brands som Primy, Kubus og mange andre, der er kendt for deres udsøgte designs og optimale funktionalitet, der vil pryde enhver håndvask, hvad enten den befinder sig i køkkenet eller på badeværelset. Du kan desuden også finde diverse tilbehør fra disse underskønne brands som toiletpapirsholder, opvaskeprop, toiletbørste mv., der selvfølgelig kan matche dit nye armatur eller bruser farvemæssigt. Tjek vores nedenstående sortiment ud og se, hvorvidt vi har noget til din bruser, køkken eller badeværelse.

Filtrering
Hanehul
Overløb

1-48 of 474

1-48 of 474

Bruser og armatur til køkken og bad

Vores brusere og armaturer til køkken og badeværelse kommer primært i 4 forskellige farver: krom, sort, kobber og messing, hvor du faktisk i de fleste tilfælde kan matche både bruseren og armaturet design- og farvemæssigt, hvis du ønsker et mere ensartede look på dit badeværelse. Uanset hvilke af vores stilrene modeller du vælger at montere på dit badeværelse eller køkken, vil du være garanteret høj kvalitet, lækkert design og udsøgt funktionalitet. Med vores udvalg kan du sætte et personligt præg i dit hjem, som du vil kunne fungere i mange år uden kompromis.

 

Badeværelse- og bruserarmaturer for et stilrent bad

I vores nøje udvalgte sortiment af badeværelse- og bruserarmaturer finder du et væld af designmuligheder og farver, så du kan finde et armatur, der både er praktisk, æstetisk og ikke mindst passer ind i dit badeværelsesinteriør og med din håndvask. Flere af vores bruserarmaturer kommer med forskellige sprøjtefunktioner, så du kan vælge den, som passer bedst til dine behov. Samtidig er deres slanger også designet med anti-twist, så du ikke skal bøvle med dem i badet. Du har desuden også mulighed for at finde badekararmaturer i vores sortiment. Af vores badeværelsesarmaturer kan du finde skarpe stilrene linjer eller romantiske rundinger. Uanset hvordan dit baderum er indrettet, vil du kunne finde et armatur, som passer. Alle af vores modeller kommer med ét greb, så du selv kan regulere varme- og kuldeforholdene samt vandstrålen. Dette er den klassiske vandhane, der både er praktisk og nemt at betjene for alle af familiens medlemmer.

 

Tidløse køkkenarmaturer til det moderne køkken

Et køkkenarmatur skal mere end blot at rengøre hænder. Den skal kunne tage opvasken, vaske madvarer og ikke mindst være brugbar i køkkenrengøringen. Vores køkkenarmaturer kommer i enten rustfrit stål, messing eller krom, hvor nogle af vores modeller har en udtrækkelig dyse, som gør det nemmere for dig at vaske op og rengøre selve køkkenhåndvasken. Sammen med os kan du få et velfungerende køkken, som vil stille selv den hårdeste kok tilfreds. Du vil i vores sortiment finde køkkenarmaturer i alle afskygninger, der vil kunne glæde dig i mange år og være en velinkorporerede del af din køkkenindretning både æstetisk og funktionelt.

 

Hos Lavabo får du tidløst design og funktionalitet i højsædet

I vores udvalg finder du udsøgte produkter i tidløst design og med funktionalitet i højsædet. Dette, mener vi, er vigtigt, hvis man ønsker at få det bedste ud af sit badeværelse eller køkken. At gå på kompromis er ikke en mulighed for os, hvilket vi heller ikke ønsker for vores kunder. Hos os er vores produkter nøje udvalgt, hvor der samtidig også er blevet kræset om hver enkelte detalje, så intet er efterladt til tilfældighederne. Sidder du inde med spørgsmål eller skulle du mod forventning ikke finde det armatur eller den bruser, som du søgte, så skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. Vi vil hjertens gerne hjælpe, så du ender med dit drømmekøkken eller -bad.

Du kan enten ringe til tlf. 7555 8866, sende en mail til info@lavabo.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.