-

Håndvaskarmatur

Her på siden finder du vores udvalg af Primy-produkter til badeværelset. Dette inkluderer badeværelsesarmaturer, badeværelsesvaske samt diverse tilbehør såsom toiletpapirholdere og toiletbørster.

 

Fælles for alle vores produkter fra Primy er den høje kvalitet og det smukke, tidløse design, der passer perfekt ind i de skandinaviske hjem. Tjek det fulde sortiment herunder og find det, du står og mangler til at give dit badeværelse en smuk og funktionel opgradering.

1-48 of 54

Side:
  1. 1
  2. 2

1-48 of 54

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb stilrene armaturer og håndvaske til bad fra Primy 


Når du vælger armaturer og håndvaske til badeværelset fra anerkendte Primy, er du garanteret den perfekte kombination af design, funktionalitet og æstetik. Primy fremstiller deres armaturer og håndvaske i rustfrit stål, hvilket giver et elegant produkt, der samtidigt er slidstærkt og kan holde i mange år frem. Primys materialer indeholder desuden ikke bly eller andre skadelige stoffer. Dette gør Primy til et miljøvenligt og hygiejnisk valg.

De flotte Primy-armaturer er alle udformet i helt enkle designs med et slankt finish. Derudover kan du vælge mellem badeværelsesarmaturer med en rund krop, eller armaturer der er mere kantede i looket, hvis du ønsker et endnu skarpere look. Armaturerne fås desuden i flere farver, både den klassiske krom såvel som messing, kobber og en sort udgave i mat eller skinnende look. Badeværelsesvaskene fra Primy er udformet i samme moderigtige farver og samme kvalitetsrige, rustfrie stål som armaturerne. De fås både i et rundt og firkantet design. Hver enkelt håndvask er desuden håndlavet, så du får et helt unikt produkt.


Strømlin looket med matchende Primy-tilbehør til bad


Ligesom du kan finde matchende badeværelsesvaske og badeværelsesarmaturer hos Primy, tilbyder det populære brand også tilbehør til badeværelset – naturligvis i samme elegante og stilfulde design.

Dette inkluderer toiletpapirholdere, toiletbørster, håndklædeholdere samt håndklædekroge i samme materiale og kvalitet som de øvrige produkter. Det betyder, at du kan få en rød tråd på dit badeværelse ved at vælge armaturer, vask og tilbehør i samme farve. Du kan også vælge at kombinere farverne på kryds og tværs – f.eks. en kobberfarvet vask med armatur og tilbehør i en moderne, sort farve for at skabe en flot kontrast.Lavabo – Gør dine badeværelsesdrømme til virkelighed


Siden 2006 har Lavabo været totalleverandør af designprodukter til både køkken og bad. Det betyder, at du foruden vores udvalg af Primy-produkter også finder andre kvalitetsbrands som f.eks. Tapwell samt et udvalg af toiletter i mange forskellige designs. Vi har også et udvalg af køkkenvaske og køkkenarmaturer, så du kan få en ensartet stil i både køkken og bad. Uanset hvilke produkter og designs, du falder for, er du garanteret produkter, hvor både design, materialer og funktionalitet er gennemtænkt ned til mindste detalje.

 

Har du spørgsmål til vores udvalg af Primy-produkter eller vores øvrige sortiment, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende os en mail på info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os gennem vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.