-

Bruser

Står dit badeværelse over for en større renovering, eller ønsker du blot at pifte det lidt op? Så kan vi hos Lavabo helt sikkert hjælpe dig. Her på siden finder du et bredt udvalg af elegante og tidløse armaturer til brusere og badekar fra Primy. De forskellige modeller fås i flere forskellige designs og farver, så du kan vælge det produkt, der passer bedst til dine ønsker og stil.

 

Vi har f.eks. brusearmaturer med store og små brusehoveder såvel som både loft- og håndbrusere. Fælles for alle brusearmaturerne fra Primy er det unikke design og den høje kvalitet i rustfrit stål, der sikrer dig den bedste oplevelse. Gå på opdagelse i vores sortiment herunder og find din favorit.

1-48 of 58

Side:
  1. 1
  2. 2

1-48 of 58

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Primy bruse- og badekararmaturer i stilrene designs


De smukke bruse- og badekarsarmaturer fra Primy vil passe perfekt ind på ethvert badeværelse. Den enkle stil skaber en tidløs elegance og et moderne og stilrent udtryk i brusekabinen. Har du et mindre badeværelse, har vi modeller med et helt slankt brusehoved, der vil skabe en god harmoni i de små brusekabiner. Trods den beskedne størrelse leverer brusehovedet dog stadig overraskende kraftige vandstråler.

 

Har du et større badeværelse, og er du vild med hverdagsluksus, har vi også brusesæt med et stort brusehoved, der både ser flot ud og giver en stor mængde af bløde og beroligende stråler. Alle bruse- og badekararmaturer fås også i flere farver, herunder den traditionelle krom samt guld- og messingfarve. Du kan også vælge en hel sort model, hvilket vil give et skarpt og moderne udtryk. Uanset hvad du vælger, vil alle brusearmaturer tilføre dit badeværelse rene linjer og en raffineret atmosfære.


Se også udvalget af armaturer, vaske og tilbehør fra Primy 


I vores udvalg af Primy designprodukter til bad finder du også både armaturer, håndvaske og andet tilbehør til badeværelset. På den måde kan du brede den unikke stil ud på hele badeværelset.

Du kan f.eks. vælge badeværelsesarmaturer, toiletpapirholdere samt kroge og hylder til håndklæder i samme farve for et ensartet look. Det er nemlig de små detaljer, der gør hele forskellen, og ved at vælge matchende farver og designs kan du skabe en sammenhæng i din badeværelsesindretning.Indret dit bad eller køkken med Lavabo


Foruden vores designprodukter til badeværelset forhandler vi hos Lavabo også lækre produkter til køkkenet, herunder køkkenvaske og køkkenarmaturer. Uanset hvilke produkter, du vælger, er Lavabo din garanti for smukt design og høj kvalitet.

 

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning til at vælge de rette produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den rette løsning til netop dine behov. Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende en mail på info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular.