-

Indbygning til badeværelset

HARMONIZED

Minimalisme på et nyt niveau
Primy Harmonized er en indbygningsserie til badeværelset, som er udformet med henblik på en harmonisk indretning.
Hver indretningsdetalje forener minimalistisk formgivning med maksimal komfort – kompromisløst design, der kendetegnes af harmoni.
I serien indgår håndvask- og termostatbatterier i slidstærkt rustfrit stål, som giver et stilrent og luftigt indtryk i badeværelset med skjulte rør og tilslutninger bag væggen.

 

 

44 vare(r)

44 vare(r)

Indbygget håndvaskbatteri

Indbygningsserien inkluderer Harmonized 1 – Et indbygningsbatteri til håndvaske, der giver strømlinet design en ny betydning. Med skjult montering bag væggen betones det elementære i batteriets design, hvor enkeltheden fylder. En formgivning, hvor hver detalje er gennemsyret af minimalisme – ideelt til den, der ønsker en indretning med beroligende effekt.  

 

Indbygningsbatteri til loftbruser og badekar

Termostatbatterierne til indbygning er kendetegnet ved sit tidløse formsprog med omhyggeligt udviklede funktioner. Den ekstra tynde hovedbruser har en generøs omkreds og kombinerer vand med luft for et ekstra behageligt vandflow. Håndbruseren i enkel cylindrisk fortolkning har en blød og bred vandspredning. Samspil mellem æstetik og funktion, uden kompromisser. Termostatbatteriet fås i flere forskellige udførelser med godt tilpassede modeller afhængigt af lofthøjde eller skråtag. Eksempelvis er Steel Harmonized 2y med langt loftbeslag særdeles velegnet til badeværelser med højt til loftet. De forskellige varianter i strømlinet moderne design giver ubegrænsede designmuligheder med henblik på en indretning i ensartet harmoni. Samtlige modeller fås med den børstede finish Original samt PVD-overfladerne Sand, Amber, Shadow, Rust, Scrap og Coal.  

 

Sikker indbygningsinstallation

Indbygningsbatterierne monteres sammen med Scandtap Box 1 i robust rustfrit stål for at vandsikre bag væggen. Boksen er godkendt af SINTEF og Rise og tilpasset branchereglerne Säker Vatteninstallation 2021:1.