-

Køkkenarmatur

Her på siden finder du vores udvalg af køkkenarmaturer fra Primy. Primy er et svensk kvalitetsbrand, der designer produkter i rustfrit stål til køkken såvel som bad. Det rustfrie stål fremstilles i flere forskellige farver, så du kan få et armatur, der matcher lige præcis dine ønsker og behov. Tag et kig i udvalget herunder og find et smukt armatur til dit køkken, som med garanti vil pifte dit køkken op, hvad enten du er i gang med en større renovering eller blot ønsker at tilføre nyt liv til indretningen.

1-48 of 114

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-48 of 114

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Forny køkkenet med smukke armaturer fra Primy


Man skal ikke undervurdere et køkkenarmaturs betydning for det samlede indtryk af køkkenet. Armaturet er nemlig en vigtig del af boligindretningen og ikke kun en praktisk og nødvendig foranstaltning til madlavningen og den daglige gang i køkkenet. Med armaturer til køkkenet fra Primy får du et kvalitetsprodukt, hvor både godt design, innovative teknologier og miljøvenlig produktion er i højsædet.

Primys køkkenarmaturer kommer både i runde og klassiske former samt mere anderledes udformninger med spændende detaljer. De udstråler dog alle en tidløs simplicitet, og de passer dermed perfekt ind i de nordiske hjem, hvor minimalismen stadig er dybt forankret i indretningen.

 De forskellige modeller fås endvidere i flere farver. Der er bl.a. den klassiske udgave i krom, men har du mod og lyst til at lege lidt med udtrykkene, finder du også farvevarianter som messing, kobber og helt sort. Især messing er blevet et hit i boligindretningen de seneste år, og det gyldne stål giver da også en rigtig flot og dekadent stil. Du kan også vælge en sort udgave, som er et rigtig cool alternativ til krom, da det giver et mere råt og skarpt look.Lavabo – din leverandør af funktionelle designprodukter


Hos Lavabo forhandler vi et bredt udvalg af smukke og æstetiske designprodukter til både køkken og bad. Dette inkluderer både køkkenvaske, badeværelsesvaske, væghængte toiletter samt armaturer og brusere fra både Primy og Tapwell, der er kendt for at kombinere både funktion og design på bedste vis.

 

Når du handler hos os, er du sikret produkter i høj kvalitet, der bidrager til en moderne og stilfuld indretning. Har du spørgsmål til vores udvalg af køkkenarmaturer eller vores øvrige sortiment af produkter til bad og køkken, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller skrive til os på info@lavabo.dk