-

Tilbehør

Har du allerede investeret i større badeværelses- eller køkkenelementer fra Primy, og mangler du kun tilbehøret? Så er du kommet til det rette sted. Hos Lavabo har vi et stort sortiment af Primy tilbehør til badeværelset og køkkenet. Du kan bl.a. finde bundventiler, sæbedispensere, kroge, håndklædestænger, toiletpapirholdere, badekartude samt sæbehylder. Alt sammen produceret i Primys velkendte, lækre design, som du med garanti allerede kender til og har forelsket dig i.

 

Gå på opdagelse i vores nedenstående sortiment af tilbehør fra Primy og fuldend din badeværelsesindretning sammen med os. Du vil aldrig fortryde, at du har købt Primy til dit hjem.

1-48 of 92

Side:
  1. 1
  2. 2

1-48 of 92

Side:
  1. 1
  2. 2

Se Primys sæbedispensere, toiletpapirholdere, toiletbørster m.m. 

Det er de små ting, som skaber og fuldender et hjem. Og der findes mange af disse små ting, som er nødvendige og brugbare for alle. Alle Primys produkter er udarbejdet og en del af en større serie, og hvis du derfor allerede har købt produkter fra Primy, kan du supplere dem med matchende tilbehør. Primy er nemlig kendetegnet ved deres stilede og elegante udtryk, som vil passe ind i alle slags hjem.

 

Primys sæbedispensere kommer fra serien Clean og er produceret i rustfrit stål. Deres design er yderst moderne og matcher med køkkenarmaturet fra samme serie. På nuværende tidspunkt kan du få dispenseren i stål, sand, amber, shadow, rust, mat scrap og mat coal. Ønsker du derimod en toiletpapirholder, kan vi varmt anbefale serien Style, hvor du samtidig kan købe matchende toiletbørste, håndklædestang og kroge fra samme serie. 

 

Alt det tilbehør du skal bruge til køkkenet og badet 

Foruden de allerede nævnte produkter i tilbehørskategorien for armaturer og brusere, så har vi også bundventiler, badekartude samt sæbehylder. Fælles for alle er, at de er udarbejdet i rustfrit stål og en fasttømret del af de forskellige serier, som vi forhandler på vores webshop.

 

Du kan derfor sagtens finde bundventiler, som matcher dit allerede indkøbte armatur eller bruserhoved – både i form af dens design og farve – eller badekartude i rustfrit stål, så dit hjem vil være strømlinet selv ned til den mindste detalje.

 

Hos Lavabo får du fagkyndig rådgivning 

Hos Lavabo mener vi, at alle fortjener et smukt hjem med designprodukter i højeste kvalitet. Derfor sætter vi en ære i, at vores webshop udbyder disse muligheder, så du kan købe køkken- eller badeværelsesprodukter i en skandinavisk stil. Du fortjener nemlig kun det bedste til at opfylde dine indretningsdrømme, hvad end det består af Primy- eller Tapwell-produkter.

 

Hvis du sidder inde med spørgsmål til vores Primy-tilbehør, deres serier, eller hvis du mangler rådgivning til den totale renovering, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende en mail på info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vores medarbejdere bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.