-

Primy

Hos Lavabo finder du et stort udvalg af armaturer, brusere og andet tilbehør som bundventiler og sæbedispensere fra den svenske producent Primy. Det kvalitetsrige brand laver stilrene produkter til køkken og bad. De moderne designs fås i rustfrit stål i flere farver, der passer perfekt til den enkle, skandinaviske stil.

 

Når du køber armaturer eller andre produkter fra Primy, får du dog ikke blot uovertruffen design og kvalitet. Primy har også en vision om at bidrage til et bedre miljø – lige fra produktion og fremstilling til transport og genbrug. Primy indebærer dermed design med omtanke og ikke blot pæne produkter. Se vores udvalg herunder og forny dit køkken eller bad med god samvittighed.

 

 

RUSTFRIT STÅL

Det rustfri stål giver mulighed for holdbart og æstetisk tiltalende design – som ikke går af mode. Sammen med materialet kan indretningen som helhed få nye udtryk med en konstant og varig premiumfølelse.

 

Indret med rustfrit

Vores indretningsdetaljer i rustfrit stål formgives ud fra et skandinavisk perspektiv, hvor moderne design møder klassisk. Det rustfri ståls tidløse egenskaber danner en varig følelse af kvalitet og modernitet, uanset stil og trend. Materialet har en holdbarhed på op til 30 år og er 100 % genanvendeligt. Vores indretning er designet til at holde længe – både i design og funktion. Takket være avanceret PVD-teknik byder det rustfri sortiment på elegante metalfarver og ultramatte industrielle nuancer. Farverne matcher og muliggør derigennem gennemgående ensartede indslag i boligen. Et materiale, som balancerer holdbarhed, funktion og form.

 

Miljøvenligt

Rustfrit stål er helt fri for bly og andre giftige tungmetaller. Det indeholder ingen stoffer, som er skadelige for sundheden eller miljøet. Den glatte inderside i vores blandingsbatterier forebygger bakterievækst og ophobning af andre urenheder. Ydersiden er meget enkel at rengøre og derigennem bibeholde det friske, rene udtryk. De hygiejniske egenskaber gør materialet perfekt til indretning i køkken, badeværelse og bryggers. Hensynet, vi tager til mennesker og miljø, gør os til et indlysende valg for mange arkitekter, indretningsspecialister og andre, der prioriterer moderne, holdbart og omhyggeligt designet indretning.

 

Vores PVD-farver

I vores rustfri sortiment med PVD-overflader finder du de højaktuelle farver Sand, Amber og Shadow. Nuancerne er unikke metalfarver i et tidløst og klassisk design med alt fra en eksklusiv og romantisk følelse til et industrielt udtryk. Farverne kan anvendes til at komplementere køkken- og badeværelsesindretning eller som iøjnefaldende detaljer, som slår tonen an og styrker helheden. I sortimentet finder du også den eksklusive by Primy-serie med de ultramatte farver Rust, Scrap og Coal. Disse overflader er udviklet til (og godkendt af) arkitekter, der specialiserer sig i indretningsdesign. De er koordineret nøje for at matche rå og industrielle materialer, som ofte anvendes sammen og harmonerer godt med hinanden.

 

PVD-processen

Overfladerne skabes gennem fordampning og ionisering under vakuum. Farven går desuden ind i materialet i stedet for kun at ligge som en overflade. Der er ikke behov for belægning med klar lak, som bliver mat eller løsner sig med tiden. Resultatet bliver en enestående slidstærk og ridsefast overflade som beholder sin farve og friskhed, uden uønsket patina. PVD er en af markedets mest holdbare metoder, som desuden giver mulighed for ekstraordinære nuancer. De mange fordele gør teknikken til et indlysende valg til indfarvning af rustfrit stål

97-144 of 340

97-144 of 340

Køb håndvaske, brusere og armaturer fra Primy 

Primy laver smukke og funktionelle armaturer til både køkken og bad, såvel som brusere og brusesæt med både loft- og håndbruser. Trænger dit bad eller køkken til en opgradering, eller mangler det blot det sidste finish, er de innovative produkter fra Primy et godt valg. De moderne designs i rustfrit stål giver nemlig et elegant udtryk, og med de forskellige farvetoner som messing, kobber eller en helt sort udgave, kan du skabe spændende kontraster.

 

De håndlavede og unikke badeværelsesvaske fra Primy vil eksempelvis se smukke ud med et tilhørende Primy-armatur – enten i matchende farver eller en helt anden farve, der bryder linjerne. Vælger du en sort håndvask, vil et armatur i messing eller kobber f.eks. være et godt valg for at bryde det mørke og skarpe look.

 

Fuldend stilen med tilbehør fra Primy 

De forskellige armaturer kommer i forskellige udformninger. Blandt vores udvalg af køkkenarmaturer fra Primy finder du klassiske modeller i en rund og tidløs form, som både ser elegante ud og samtidig letter rengøringen. Du kan også få mere karakteristiske designs, f.eks. et firkantet og skarpt armatur, som giver en futuristisk og arkitektonisk udstråling. Det samme gør sig gældende for vores Primy-badeværelsesarmaturer, der både fås i et helt klassisk samt mere skarpt og anderledes design. Fælles for alle armaturer er dog de rene linjer, der sikrer det stilrene og elegante udtryk, som Primy er kendt for.

 

Ønsker du et komplet og fuldendt look, kan du med fordel også investere i matchende tilbehør fra Primy som kroge, håndklædestænger, toiletpapirholdere, sæbedispensere m.m. På den måde kan du brede den strømlinede stil ud i hele hjemmet, så du får en ensartet og gennemført indretning.

 

Skab et smukt hjem med Lavabo


Hos Lavabo tilbyder vi designprodukter af højeste kvalitet, så du kan få et smukt og moderne hjem. Den høje kvalitet sikrer samtidig, at du kan få glæde af produkterne i mange år frem. Når du handler armaturer og andre produkter hos os, hvad enten det er fra Primy eller måske Tapwell, er der aldrig gået på kompromis med hverken udseende eller funktionalitet.

 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller har du brug for hjælp til at vælge det rette produkt, er du meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Du kan ringe til os på tlf. +45 7555 8866 eller skrive til os på vores mail info@lavabo.dk. Du kan også sende en besked via vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst muligt.