Primy

Hos Lavabo finder du et stort udvalg af armaturer, brusere og andet tilbehør som bundventiler og sæbedispensere fra den svenske producent Primy. Det kvalitetsrige brand laver stilrene produkter til køkken og bad. De moderne designs fås i rustfrit stål i flere farver, der passer perfekt til den enkle, skandinaviske stil.

 

Når du køber armaturer eller andre produkter fra Primy, får du dog ikke blot uovertruffen design og kvalitet. Primy har også en vision om at bidrage til et bedre miljø – lige fra produktion og fremstilling til transport og genbrug. Primy indebærer dermed design med omtanke og ikke blot pæne produkter. Se vores udvalg herunder og forny dit køkken eller bad med god samvittighed.

 

 

97-144 of 241

97-144 of 241

Køb håndvaske, brusere og armaturer fra Primy 

Primy laver smukke og funktionelle armaturer til både køkken og bad, såvel som brusere og brusesæt med både loft- og håndbruser. Trænger dit bad eller køkken til en opgradering, eller mangler det blot det sidste finish, er de innovative produkter fra Primy et godt valg. De moderne designs i rustfrit stål giver nemlig et elegant udtryk, og med de forskellige farvetoner som messing, kobber eller en helt sort udgave, kan du skabe spændende kontraster.

 

De håndlavede og unikke badeværelsesvaske fra Primy vil eksempelvis se smukke ud med et tilhørende Primy-armatur – enten i matchende farver eller en helt anden farve, der bryder linjerne. Vælger du en sort håndvask, vil et armatur i messing eller kobber f.eks. være et godt valg for at bryde det mørke og skarpe look.

 

Fuldend stilen med tilbehør fra Primy 

De forskellige armaturer kommer i forskellige udformninger. Blandt vores udvalg af køkkenarmaturer fra Primy finder du klassiske modeller i en rund og tidløs form, som både ser elegante ud og samtidig letter rengøringen. Du kan også få mere karakteristiske designs, f.eks. et firkantet og skarpt armatur, som giver en futuristisk og arkitektonisk udstråling. Det samme gør sig gældende for vores Primy-badeværelsesarmaturer, der både fås i et helt klassisk samt mere skarpt og anderledes design. Fælles for alle armaturer er dog de rene linjer, der sikrer det stilrene og elegante udtryk, som Primy er kendt for.

 

Ønsker du et komplet og fuldendt look, kan du med fordel også investere i matchende tilbehør fra Primy som kroge, håndklædestænger, toiletpapirholdere, sæbedispensere m.m. På den måde kan du brede den strømlinede stil ud i hele hjemmet, så du får en ensartet og gennemført indretning.

 

Skab et smukt hjem med Lavabo


Hos Lavabo tilbyder vi designprodukter af højeste kvalitet, så du kan få et smukt og moderne hjem. Den høje kvalitet sikrer samtidig, at du kan få glæde af produkterne i mange år frem. Når du handler armaturer og andre produkter hos os, hvad enten det er fra Primy eller måske Tapwell, er der aldrig gået på kompromis med hverken udseende eller funktionalitet.

 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller har du brug for hjælp til at vælge det rette produkt, er du meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Du kan ringe til os på tlf. +45 7555 8866 eller skrive til os på vores mail info@lavabo.dk. Du kan også sende en besked via vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst muligt.