Tapwell

ARMATURER OG BRUSERE 

Hos Lavabo finder du et kæmpe udvalg af smukke brusere og armaturer til både bad og køkken fra det svenske brand Tapwell. Du vil både kunne finde brusere, badarmaturer, brusearmaturer, badekararmaturer og køkkenarmaturer i vores nøje udvalgte sortiment. Vi er utrolig stolte af at lagerføre dette skønne brand på vores webshop, da Tapwells produkter altid er fremstillet i et moderne og gennemtænkt design, hvor der ikke er en finger at sætte i forhold til kvaliteten. Tapwell er et tidløst design, som vil passe ind i de fleste skandinaviske hjem. Tjek vores nedenstående sortiment ud og se, hvorvidt vi har et produkt, der vil kunne bringe dit bad eller køkken op på det næste niveau både funktionelt og æstetisk.

1-48 of 837

1-48 of 837

Bruser, badekararmatur, køkkenarmatur mv. fra Tapwell 

Et kvalitetsbevidst hjem kræver et kvalitetsbevidst bad og køkken. Derfor vil du finde et utrolig bredt og alsidigt sortiment af Tapwells brusere og armaturer hos os. Du vil finde armaturer og brusere til det lyse og moderne hjem samt til det mere rustikke, romantiske idyl. Med vores sortiment af Tapwells udsøgte produkter vil du kunne indrette dit hjem lige efter dit hoved, hvad enten du går efter en bestemt model, farve, materiale elle design.

Der er flere overvejelser, du skal have gjort dig, inden du investerer i et armatur eller bruser. For det første hvad kræver du af dit produkt? Skal den have udtræk i hanen eller forskellige funktioner og indstillinger, når du er i bad? For det andet er du mere til en blank eller mat overflade? Dernæst ønsker du krom, rustfrit stål eller messing i dit hjem? Hvis du er nikkelallergiker, vil vi fraråde krom. For det tredje hvilken farve vil passe bedst ind – sort, sølv, guld eller kobber?

Hos Lavabo har du faktisk mulighed for at vælge flere produkter i samme nuance, så du kan give dit hjem et ensartede udtryk. Det vil sige, at du faktisk kan vælge at få bruserhoved, bruserarmatur, badekararmaturet, bundventilen i både håndvask og badekar samt din toiletskylleknap i den samme farve, så det hele matcher og giver dit hjem et gennemtænkt udtryk, hvor intet er blevet efterladt til tilfældigheder. Det gælder desuden også for dit køkkenarmatur.

 

Tapwell – høj kvalitet og innovativt design til gode priser 

Dette er Tapwells målsætning og ønske med deres produkter, hvilket de blandt andet gør ved at have smart logistik uden dyre mellemmænd. Det vil sige, at de leverer deres produkter direkte til deres egne varehuse og dermed direkte til deres kunder. De er en svensk virksomhed, som har stor viden om svenske byggenormer, forsikringskrav, installationsmetoder og måske – hvad der er vigtigst af alt – de har deres forbrugere i højsædet. Du vil dermed være garanteret produkter i særklasse, når det kommer fra Tapwell.

 

Få inspiration til bad eller køkken hos Lavabo 

Uanset hvad du er på udkig efter, kan vi hos Lavabo være din totalleverandør både indenfor køkken- og badværelseindretning. Vi er forhandler af eksklusive produkter fra anerkendte brands som Tapwell, Primy og en masse andre, som vil være med til at fuldende dit hjem æstetisk, funktionelt og kvalitetsmæssigt. Hvis du sidder inde med spørgsmål vedrørende nogle af vores Tapwell produkter eller et hvilket som helst andet brand, er du mere end velkommen til at kontakte os for yderlig information samt professionel rådgivning på tlf. 7555 8866 eller på info@lavabo.dk.