TAPWELL BADEVÆRELSESARMATURER, BRUSERE M.V.

Tapwell har et stort udvalg af forskellige badeværelsesarmaturer, diverse badeværelsesaccessories,  brusere, badeværelsesvaske og meget mere, som du alt sammen kan finde lige her på siden. Med Tapwells produkter er du sikret en høj kvalitet kombineret med et innovativt design, så du kan skabe et lækkert badeværelse, der stråler af eksklusivitet. Hvad enten du er i gang med at opsætte et nyt badeværelse, renovere det gamle eller blot ønsker at pifte dit nuværende en smule op, så har du med Tapwell’s store udvalg mulighed for at finde armaturer, brusere m.v. i lige netop den stil, du ønsker. Se derfor nærmere på sortimentet herunder og lad dig friste af de mange smukke produkter.

1-48 of 698

1-48 of 698

Find et badeværelsesarmatur og en bruser, der opfylder dine behov

Et badeværelsesarmatur såvel som en bruser skal være både praktisk og æstetisk. Derfor skal du, inden du køber armaturer m.v. til dit badeværelse, både gøre dig nogle tanker om den stil, du ønsker at ramme samt de funktioner, du foretrækker, at produktet helt specifikt skal besidde. Med et Tapwell badeværelsesarmatur har du mange muligheder at vælge imellem.

 

Rent stilmæssigt har Tapwell nogle armaturer, der passer ind i flere forskellige typer af indretninger. Hvad enten du ønsker at ramme en skandinavisk, retro eller romantisk stil på badeværelset, så kan du altså uden tvivl finde nogle armaturer fra Tapwell, som vil kunne passe hertil. Tapwell leverer, foruden diverse armaturer, også både vaske og brusere i messing, kobber, krom og sort. Det giver dig gode muligheder for at finde netop den farve, der vil passe bedst ind i den øvrige indretningsstil på badeværelset.

 

Funktionsmæssigt skal du blandt andet gøre dig nogle tanker om, hvilken type bruser du ønsker, og hvordan armaturet skal fungere. Skal bruseren have et stort brusehoved, der udelukkende sidder i loftet, skal den kun have et mindre håndholdt brusehoved, eller måske begge dele? Og hvordan ønsker du, at man skal tænde for vandet på dit badeværelsesarmatur? Der er mange forskellige ting, som du skal gøre dig tanker om.

 

Ensartede armaturer i både køkken og bad?

Ønsker du en ensartet stil i både køkken og bad, så kan du med fordel også se nærmere på Tapwell’s køkkenarmaturer. Ved også at købe nye armaturer til køkkenet, kan du skabe en gennemgående stil på tværs af hjemmets rum. Armaturer er en lille ting, som gør utrolig meget i det store hele, og derfor har det meget at sige for din indretning, at du vælger nogle armaturer, som passer ind i hjemmets samlede indretningsstil og dermed også de individuelle rum.

 

Hvis du sidder inde med spørgsmål vedrørende nogle af vores Tapwell produkter, eller et hvilket som helst andet brand, er du mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information samt professionel rådgivning på tlf. 7555 8866 eller på info@lavabo.dk.