Håndvaskarmatur

Hos Lavabo finder du et stort udvalg af smukke badarmaturer fra det svenske kvalitetsbrand Tapwell. I sortimentet har vi mange forskellige designs, størrelser og farver, så du er sikker på, at finde et produkt, der passer til dine ønsker og din indretningsstil. Uanset hvilket badarmatur du vælger, er du med produkter fra Tapwell sikret høj kvalitet i smukke og stilrene designs. Tapwell badarmaturer er derfor et perfekt match til dig, der er kvalitetsbevidst og går op i moderigtig boligindretning. Se vores udvalg herunder, og find armaturer, der udstråler klassisk elegance med et moderne twist.

1-48 of 131

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-48 of 131

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Fuldend dit badeværelse med Tapwell badarmaturer i mange designs 

Badarmaturer har ikke bare en praktisk funktion. Armaturet på badeværelset er en vigtig del af helhedsindtrykket og giver det sidste finish til rummet. Uanset hvilken stil du ønsker til dit badeværelse, kan du helt sikkert finde det rette produkt i vores udvalg af Tapwell badarmaturer, hvor vi har et væld af variationer og designs.

Med vores armaturer i guldfarve kan du eksempelvis give varme til dit badeværelse og skabe et lækkert og feminint look med de glinsende overflader. I sortimentet finder du også badarmaturer i messing, der med deres bløde kanter og feminine detaljer giver en romantisk og antik-inspireret stemning.

Er du til et mere tidløst og minimalistisk design, vil du helt sikkert elske vores udvalg af sorte badarmaturer med matte overflader. Sorte armaturer er blevet voldsomt populære de senere år, og det forstår vi godt. Et sort badarmatur kan skabe et helt nyt og skarpt udtryk på badeværelset. Kombinerer du det med en neutral baggrund, kan du opnå en virkelig lækker og strømlinet stil på badeværelset, som passer perfekt til den skandinaviske indretning. Ønsker du en lidt blødere kontrast, kan du med fordel også kombinere sorte armaturer med armaturer i kobber, som bidrager med varme og elegance.

I udvalget af Tapwell armaturer finder du også badarmaturer i krom, som med flotte og skinnende overflader passer ind på næsten alle badeværelser. Badarmaturer i krom er med andre ord det sikre valg.

 

Uanset hvad du vælger og ønsker, kan du med det rette badarmatur sætte prikken over i’et på dit badeværelse, hvad enten du er i gang med den helt store renovation eller blot ønsker en nem måde at opgradere dit badeværelse på. De flotte og stilrene designs kan desuden give badeværelset en lækker spastemning og følelse af velvære, så du altid kan opleve lidt hverdagsluksus i dit hjem.

Find alt til badeværelset hos Lavabo

Hos Lavabo kan vi tilbyde kvalitetsprodukter i et flot design til hele badeværelset. Er du i gang med et større projekt, finder du derfor også armaturer til brusere, badeværelsesvaske samt toiletter, herunder både væghængte og gulvstående, så du kan give badeværelset den helt store overhaling.

 

Sidder du tilbage med spørgsmål ang. vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. +45 75 55 88 66, på vores mail info@lavabo.dk eller via vores kontaktformular. Sammen kan vi helt sikkert finde den rette løsning til dit badeværelse!