Badekararmatur

Hos Lavabo fører vi et bredt udvalg af Tapwell badekararmaturer. Du kan derfor finde det armatur til badekarret, der passer til lige præcis dine ønsker og øvrige stil på badeværelset. Ligegyldigt hvilken model, du falder for, så er du med badekararmaturer fra Tapwell sikret et produkt i høj kvalitet med unikke og eksklusive designs.

 

Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor og opgradér dit badeværelse med vores lækre produkter. Husk at du hos Lavabo også finder andet stilfuldt tilbehør til badeværelset såvel som badeværelsesvaske og væghængte toiletter, hvis hele badeværelset skal opgraderes. Ønsker du en fuldendt stil i hele hjemmet, kan du med fordel også tjekke vores køkkenarmaturer fra Tapwell, så du får en ensartet stil på tværs af rum.

1-48 of 49

Side:
  1. 1
  2. 2

1-48 of 49

Side:
  1. 1
  2. 2

Find smukke Tapwell badekararmaturer i krom og messing 

Badeværelset er i dag ikke længere blot et rum til bad og toiletbesøg. Efterhånden er det blevet mere og mere populært at bringe følelsen fra wellness-ophold og spasteder med hjem på badeværelset. Med lækre, stilrene armaturer, flotte badeværelsesvaske og naturligvis et lækkert badekar, kan badeværelset blive et skønt sted at koble af efter en lang dag. Selvom badeværelsesarmaturer, herunder også badekararmaturer, måske ikke er det første, du tænker på, når badeværelset skal indrettes eller renoveres, så har det faktisk stor indflydelse på det samlede udtryk i rummet. Ofte er det netop de små detaljer, der gør de store forskelle.

 

Med Tapwell badekararmaturer får du armaturer i høj kvalitet og lækkert design. Du kan derfor fuldende dit badekar og skabe elegance på badeværelset med lige præcis det type armatur, der matcher dit badeværelse og dine præferencer. I vores sortiment finder du badekararmaturer i både krom såvel som messing, der har været en stor trend de seneste år. Vi har også et væld af forskellige designs. Er du til den elegante og romantiske stil, kan du i udvalget finde armaturer, der med deres bløde og svungne udformning giver et klassisk og charmerende udtryk på badeværelset.

 

Er du mere til det skarpe look med rene linjer, finder du også armaturer i krom, som med sine skarpe kanter vil give badeværelset et enkelt og stilrent udtryk. Den minimalistiske udformning vil desuden gøre rengøringen lettere.

 

Hos Lavabo går kvalitet og design hånd i hånd 
Når du køber produkter fra Tapwell, hvad enten det er badekarsarmaturer eller nogle af vores øvrige Tapwell armaturer, er du altid sikret høj kvalitet i smukke og tidløse designs, hvor funktionaliteten er i top. Med vores udvalg af Tapwell produkter går du derfor aldrig galt i byen.

 

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning ang. vores sortiment, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde de helt rette produkter til dine behov. Vi kan kontaktes på tlf. +45 75 55 88 66, på vores mail info@lavabo.dk eller via vores kontaktformular. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.