Bidétarmatur

Bidetet er i Danmark meget overset, men hos Lavabo.dk fører vi både bidét og armaturer hertil.

5 vare(r)

5 vare(r)

Supplér badeværelset med et hygiejnisk bidet 

Selvom bidet ikke er så populært i Danmark som i mange andre lande som Frankrig, Italien og Grækenland, så kan det være yderst praktisk at have på sit badeværelse. Først og fremmest er et bidet meget hygiejnisk, og du kan bruge det til mange rengøringsformål. Mange eksperter mener faktisk, at toiletpapir ikke godt nok, når det kommer til at holde numsen ren, hvorimod et bidet kan forebygge mod hæmorider og urinvejsinfektioner. Med vores bideter i serierne Retro og Flo samt vores bidétarmaturer BI069 fra Tapwell kan du sammensætte en god løsing til dit badeværelse.  

Hos Lavabo står vi altid klar med professionel rådgivning 

Vi hos Lavabo ved udmærket, at det ikke altid er lige så nemt, når du skal indrette, renovere eller bygge et badeværelse. Du skal trods alt bruge mange timer i det rum, og du vil helst ikke gøre dig nogle forhastede beslutninger, som du kommer til at fortryde fremover. Derfor vil vi hellere end gerne give dig professionel rådgivning, så du ender med en toiletkumme eller bidet, som du vil blive glad for i mange år.

 

Har du spørgsmål til nogle af vores bidetarmaturer eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende en mail på info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.