Brusearmatur

LÆKRE BRUSEARMATURER FRA TAPWELL 

Hos Lavabo finder du en bred vifte af brusearmaturer fra det underskønne mærke Tapwell. Her kan du finde bruse- og badekararmaturer i mange forskellige former, farver og designs, som vil se udsøgt ud i de fleste badeværelser. Uanset hvordan dit luksuriøse badeværelse er indrettet, eller hvordan du ønsker at indrette det, kan du finde et brusearmatur, der vil matche lige her. Gå på opdagelse i vores nedenstående sortiment fra Tapwell og find det brusearmatur, der kan opfylde dine badeværelsesdrømme. Hvis du mod forventning ikke skulle finde et armatur fra Tapwell, der falder i din smag, kan vi anbefale mærket Primy, som også producerer en bred vifte af armaturmodeller.

22 vare(r)

22 vare(r)

Find bruse- og badekararmaturer i krom eller messing her 

Som allerede nævnt kan du finde mange flotte og lækre muligheder, når det kommer til Tapwells brusearmaturer, hvor vores sortiment er præget af modeller i krom og messing. Du kan både finde termostatstyret modeller og de mere traditionelle blandingsbatterier med 2 håndtag. Fælles for vores armaturer til badekarret og bruseren er, at de er i en minimalistisk og moderne stil, som vil passe ind i rigtig mange skandinaviske hjem. De vil også passe ind til de fleste badeværelsesvaske, hvad end de er vægtophængt, placeret på bordet eller montereret til gulvet. I dag går vi mere og mere op i, at vores indretning er ensartet, holistisk og matchende, hvad enten det drejer sig om køkkenet eller badeværelset. Med Tapwells mange forskellige serier har du faktisk mulighed for at finde, bruserarmatur, bruser og badarmatur, der matcher både designmæssigt og materialemæssigt. Du vil derfor ikke skulle bekymre dig, hvorvidt dit bruserarmatur faktisk passer sammen med selve din bruser.

Du kan desuden også få matchende armaturer til køkkenet, hvis du ønsker at køre en rød tråd på tværs af rummene. Med Tapwell får du kvalitetsbevidste designs kombineret med innovative funktioner, der vil glæde alle i din husstand – store som små. Deres produktudvikling har altid været med kunden i højsædet, så du er garanteret produkter i særklasse. Særligt deres unikke farver giver dig muligheden for at skabe det badeværelse og bad, som du har i tankerne.

 

Dine bruserdrømme begynder hos Lavabo

Lavabo har siden 2006 været totalleverandør indenfor designprodukter til hjemmet heriblandt badeværelset. Vi hos Lavabo værdsætter tidløst design kombineret med en masse spændende og unikke detaljer, hvor funktionalitet er i fokus. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du sidder inde med spørgsmål til vores nuværende sortiment fra Tapwell eller hvis du synes, der er produkter, vi mangler. Du kan ringe til os på tlf. 7555 8866, via mail info@lavabo.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.