Bruser

TAPWELLS UDSØGTE BRUSERE

Ønsker du en bruser lidt udover det sædvanlige? Så er du kommet til det rette sted. Hos Lavabo lagerfører vi et stort sortiment indenfor brusere fra det anerkendte mærke Tapwell, som producerer det komplette brusersystem, der vil pryde de fleste badeværelser.

Du vil hurtigt opdage, med et lille kig på vores udvalg for neden, at Tapwell vil kunne opfylde dine designbehov med deres imponerende produkter i materialer som fx krom og messing samt deres funktionelle kvaliteter. Du vil uden tvivl forelske dig i deres mange lækre designs til gode priser, ligesom vi allerede har gjort.

1-48 of 65

Side:
  1. 1
  2. 2

1-48 of 65

Side:
  1. 1
  2. 2

Veldesignede brusere i messing eller krom 

I dag kræver vi mere af vores brusere end før i tiden, hvor de blot skulle levere vand, som man kunne temperere selv. I dag skal brusere helst komme i et innovativt design i særdeles høj kvalitet til en matchende pris. Med Tapwell kan du nemt få alt dette. Mange af Tapwells brusere vil give dig en smule luksus i hverdagen og sprede en fornemmelse af wellness og velvære i dit liv. Om du vælger deres veldesignede brusere i messing eller krom, er helt op til dig. Deres materialeform gør nemlig ikke nogen forskel på kvaliteten eller funktionalitet.

Der er mange æstetiske overvejelse, du skal have gjort dig, inden du kan købe den helt rette bruser. For det første, hvilken farve skal den være? Tapwell designer mange unikke brusere farvemæssigt, hvor du både kan få sort, white gold, honey gold og mange andre. Dernæst skal du overveje, hvorvidt du vil have en termostatstyret model eller en af de mere traditionelle blandingsbatterier med 2 håndtag, samt om den skal være udstyret med en håndbruser også. Hvor stort, selve bruserhovedet skal være, er også meget individuelt og særligt hvor kraftig vandstrålen skal være. Nogle vil have en blid stråle ligesom regn og andre kan godt lide, at det tangerer hen til et mindre vandfald. Nogle af modellerne kan selvfølgelig også indstilles på selve bruserhovedet til den passende stråle, så du kan skifte mellem de forskellige typer.

 

Få dit komplette brusersystem hos Lavabo 

Hvad end du blot søger det komplette brusersystem, eller du ønsker matchende badeværelsesarmaturer, køkkenarmaturer og badekararmaturer, så kan du med garanti finde en serie fra Tapwell, der vil falde i din smag og passe til dit hjems indretning. Hvad enten du ønsker det stilrene og simple eller det mere romantiske og unikke, så har vi en Tapwell-serie, der vil pryde dit badeværelse eller køkken.

Skulle du sidde inde med spørgsmål vedrørende vores nuværende sortiment eller har du mod forventning ikke fundet det, som du søgte fra Tapwell, Primy eller nogle af vores andre leverandører, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Du kan enten ringe til tlf. 7555 8866, sende en mail til info@lavabo.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.