Tilbehør

Har du fundet alle de store elementer fra Tapwell, du skal have monteret på dit badeværelse som bruser, badarmatur, badeværelsesvaske osv., og mangler du nu bare at finde de små detaljer i form af tilbehøret? Så er du kommet det rette sted. Hos Lavabo finder du Tapwell-tilbehør til badeværelset fra et væld af serier, så du kan skabe et ensartet og strømlinet hjem.

Du finder i vores sortiment vandlåse, bundventiler, håndbrusere, skylleknapper m.m., som kan tilbyde det ekstra til dit badeværelses indretning. Udforsk vores nedenstående udvalg af badtilbehør fra anerkendte Tapwell og fuldend dine badeværelsesdrømme.

1-48 of 148

1-48 of 148

Se vores Tapwell vandlåse, bundventiler, håndbrusere, skylleknapper m.m. 

Tapwell er kendt for deres tidløse designs, som passer ind i langt de fleste moderne, skandinaviske hjem. Du vil være garanteret et moderne produkt, hvor der ikke er en finger at sætte ift. kvaliteten. Som allerede nævnt finder du et væld af badtilbehør her, og vi vil særligt gerne fremhæve vores vandlåse, ventiler, håndbrusere og skylleknapper. Det lyder muligvis ikke som de mest sexede elementer, men når du først har fået dem installeret og monteret på dit badeværelse, vil du fortryde, at du ikke købte dem før.

 

En vandlås er en yderst vigtig genstand at investere i, da det forhindrer ildelugtende luft i at trænge op fra afløbet. Men en vandlås behøver ikke bare at være en kedelig vandlås. Hos os kan du vælge, at din vandlås fra Tapwell skal komme i farver som stål, messing, kobber, black chrome, honey gold eller white gold. Ønsker du derimod en bundventil, der matcher dit armatur? Så har vi selvfølgelig også det, hvor du vælge iblandt adskillige serier og overflader.

 

En håndbruser er nærmest uundværlig til badeværelset, hvor du med fordel kan installere en i din brusekabine og/eller badekar. For mange er det et morgenritual at gå i bad, og det er her, at man skal have den gode start – og hvor håndbruseren og bruserhovedet kan være en afgørende faktor de gode badeoplevelser. Har du derimod et toilet, som kræver en skylleknap – også kaldet for betjeningsplade – så finder du også flere af disse fra Tapwell i vores sortiment. En trykknap er særdeles vigtig at få monteret ved indbygningscisterner, og en skylleknap har i den sammenhæng en solid og tydelig plads i indretningen og kan dermed ikke bare være hvad som helst.

 

Andre typer tilbehør, som du ikke må gå glip af, fra Tapwell 

Som allerede nævnt har vi et væld af tilbehør til badet fra Tapwell, og dette var ikke nogen overdrivelse. For foruden de allerede nævnte produkter har vi også forhøjningssokler, vægbeslag, tilslutningsrør, bruserslanger, bidetarmaturer, monteringsplader samt armaturbeslag. Hver og en kan bidrage til dit badeværelse – hvad end det er æstetisk, praktisk eller en kombination af begge.

 

Kontakt Lavabo allerede i dag!

Hos Lavabo ønsker vi blot, at vores kunder kan købe sig det bedste til deres hjem. Dette er bl.a. grunden til, at vores webshop er præget af Tapwell- og Primy-produkter. Hvis du er i tvivl om, hvilke af vores ovenstående produkter du skal bruge for at få det optimale udbytte af dit badeværelse, eller hvis du sidder inde med spørgsmål, skal du ikke holde dig tilbage med kontakte os.

 

Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende en mail på info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vores medarbejdere bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, så du kan komme i gang med dine badeværelsesdrømme.