TAPWELL KØKKENARMATUR

Her på siden finder du vores sortiment af Tapwell køkkenarmaturer i en række forskellige designs og i farverne messing, kobber, krom og sort. Det brede sortiment giver dig mulighed for at finde netop det armatur, der passer ind i den stil, du gerne vil ramme og dermed det udtryk, som du ønsker, at dit køkken skal have. Gå på opdagelse i vores udvalg af Tapwell køkkenarmaturer her på siden, hvor du ligeledes kan finde forskellige køkkenvaske og indbyggede sæbepumper samt afluk til opvaskemaskinen. Finder du ikke det, du søger, kan du med fordel se nærmere på vores køkkenarmaturer fra Primy, der ligeledes leverer armaturer i yderst høj kvalitet og smukke designs.

1-48 of 136

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-48 of 136

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sådan vælger du det rigtige armatur til dit køkken

Både funktionaliteten og designet spiller en vigtig rolle for valget af dit køkkenarmatur. Når du vælger dit Tapwell køkkenarmatur, skal du rent funktionsmæssigt finde ud af, om du ønsker et almindeligt armatur eller et med udtræk. Hertil skal du gøre dig nogle tanker om, hvordan du ønsker, at man skal kunne tænde og slukke for armaturet.

 

Designmæssigt skal du være opmærksom på at finde et armatur, som passer til køkkenets øvrige stil, herunder de farver og materialer, som er at finde i dit køkken. Ligeledes skal du gøre dig nogle tanker om den stemning, du ønsker at skabe. Skal den være romantisk, moderne og stilren eller noget fjerde? Ofte vil et messingarmatur eksempelvis fungere godt ind i den romantiske indretningsstil, imens folk med en skandinavisk og moderne indretning ofte foretrækker et armatur i krom eller sort – messing kan dog også fungere fantastisk herind!

 

Vi har også her på siden køkkenvaske fra Tapwell, men ønsker du at se et bredere udvalg af forskellige typer af køkkenvaske, kan du med fordel se nærmere på vores samlede sortiment heraf. Her kan du finde en masse forskellige modeller under kategorier som blandt andet farvede vaske, stålvaske, keramikvaske m.v., hvilket ligeledes giver dig mulighed for at vælge en vask, der passer perfekt til stilen i netop dit køkken.

 

Hos Lavabo får du tidløst design og funktionalitet i højsædet

Uanset hvilket armatur fra Tapwell du vælger, så er du garanteret en høj kvalitet, god funktionalitet og et tidløst design. Dette gælder også ved vores øvrige brands og produkter, da vi hos Lavabo udelukkende fokuserer på højkvalitetsmærker, der udmærker sig på innovative designs, som er både yderst funktionelle og en fryd for øjet.

 

Har du nogle spørgsmål til vores Tapwell armaturer her på siden, vores forskellige Tapwell produkter til badeværelset eller noget helt tredje, så er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere råd og vejledning. Vi vil hjertens gerne hjælpe dig, så du ender med dit drømmekøkken eller -bad. Du kan enten ringe til os på tlf. 7555 8866, sende en mail til info@lavabo.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.