Køkkenvask

Er du i gang med et større renoveringsprojekt af køkkenet, eller er du bare træt af din gamle køkkenvask? Så er du kommet til det helt rette sted! Hos Lavabo finder du et bredt udvalg af kvalitetshåndvaske til køkkenet fra det anerkendte kvalitetsbrand Tapwell, som er synonym med innovativt håndværk og høj kvalitet.

 

Når du køber køkkenvaske fra Tapwell, får du dermed en vask, som du kan have glæde af i mange år frem, og som samtidig bidrager til et flot helhedsindtryk i køkkenet. Du får dermed den perfekte balance mellem funktionalitet og design. Se de forskellige køkkenvaske fra Tapwell herunder og find din favorit.

28 vare(r)

28 vare(r)

Find unikke og tidløse køkkenvaske fra Tapwell


Dit køkken er ikke fuldendt uden den rette køkkenvask, som er en fundamental del af køkkenet. Vores udvalg af køkkenvaske fra Tapwell fås i flere forskellige modeller og farver. Vi har både håndvaske til nedfældning samt vaske til underlimning og planlimning. Udvalget inkluderer også dobbeltkøkkenvaske med to rum, som er en god og praktisk løsning.

Med de forskellige farver kan du få en køkkenvask, der giver lige præcis den stemning og dét udtryk, du ønsker. Vi har eksempelvis vaske i en traditionel løsning i rustfrit stål, som man aldrig går galt i byen med. Ønsker du en lidt mere anderledes eller moderne løsning, har vi også køkkenvaske i kobber, messing og sort krom, som giver et lækkert udtryk i det moderne køkken.Kombinér din Tapwell køkkenvask med det rette armatur 


Når du har valgt den rette køkkenvask, er det oplagt at supplere med et matchende køkkenarmatur fra Tapwell, som kan fremhæve og komplementere håndvasken på den perfekte måde. Til en køkkenvask i mat sort vil et messingarmatur eksempelvis skabe en flot og trendy kontrast. Omvendt vil et sort køkkenarmatur også se rigtig flot ud sammen med en køkkenvask i kobber, som en kontrast til det glinsende og feminine look.

 

Ved at lege med forskellige udtryk og kontraster med køkkenvaske og tilhørende armaturer, kan du således skabe den helt rette kombination, så du kan præge dit køkken efter din personlige stil. Husk at vi også forhandler badarmaturer og badeværelsesvaske fra Tapwell, så du kan brede stilen ud i hele hjemmet og få glæde af Tapwells underskønne produkter i hele hjemmet.


Køb designprodukter til køkken og bad hos Lavabo 

Med produkter fra Tapwell kan du forny både badeværelse og køkken med tidløse håndvaske og elegante armaturer. Udover vores udvalg af køkkenvaske, badeværelsesvaske og armaturer finder du også et udvalg af toiletter. Lavabo er dermed din totalleverandør af designprodukter til køkken og bad. Uanset hvilke af vores produkter, der har fanget din interesse, kan du være sikker på at modtage produkter i høj kvalitet og smukt design, hvor funktionaliteten altid er i fokus. Dette gælder alle vores produkter, da vi hos Lavabo går op i at tilbyde vores kunder kompromisløs kvalitet, som du kan have glæde af i mange år frem.

 

Sidder du inde med spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os for kompetent vejledning. Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller skrive til os på vores mail info@lavabo.dk eller via vores kontaktformular. Vi glæder os til at gøre dine bad- og køkkendrømme til virkelighed!