Retro Badekar Ovalt, 170x77x79 cm, Hvid m/messing

Vare nr.

77004

Vejl pris inkl. moms

25.995,00 DKK OutOfStock
SKAFFEVARE 
Det sorte badekar fra Retro-serien er et elegant og spektakulært kar, der får badeværelset til at virke større og mere indbydende. Det er den perfekte indretningsløsning for dem, der ønsker at kombinere misundelsesværdig overdådighed og en høj standard af komfort. 
Med sin originale form er Retro badekarret en del af den eponyme linje af sanitetsartikler designet af Alfredo Anzellini og Massimiliano Cicconi. Det er et indiskutabelt badekar i klassisk stil, der er udsmykket med ornamenter inspireret af storheden fra det tidlige 20. århundrede. Det hvide retro badekar passer ind i badeværelser i alle størrelser takket være dets afbalancerede proportioner (77x170 cm). 
Inspireret af den elegante form af de gammeldags bønneformede badekar, forstærker det området, hvor det vil blive placeret takket være dets storslåethed. 
Dens klassiske stil fremhæves af det udvendige afløbsrør og de 4 ben som er formet som en løvepote, der tillader en fritstående installation og sikrer en høj grad af tilpasningsevne, brugervenlighed og høj dekorativ værdi. 
Bundventilen er ligeledes i et klassisk design bestående af en prop med kæde. 
Retro badekarrets vintagestil udelukker ikke dets brug i mere moderne badeværelser: Det sofistikerede design, den tynde konturlinje sammen med materialer af høj kvalitet, som dette badekar er lavet af, gør dette badekar til et must-have i moderigtige huse. 
Med hensyn til materialer er badekarret lavet af akrylplade, som efterfølgende er isoleret med forstærket polyester for øget sejhed, mens fødder, vandlås og afløbsrør er i massiv messing med overfladebehandling, som forhindrer messingen i at patinere. 
Dette badekar er den perfekte løsning til at skabe en meget formel atmosfære i et badeværelse. 
Badekaret er helt hvidt både indvendig og udvendig. 
Tilbehør tilbydes i messing eller krom finish for yderligere at forbedre det allerede sofistikerede udseende af badekarret. 
Desuden udvider den fritstående installation brugsmulighederne, fordi den kan stå i forskellige områder: i midten af ​​et stort badeværelse eller nær en væg i mindre, og hvorfor ikke også i et soveværelse. 
Vægt: 95 kg

DOWNLOAD

  Navn Download Fil type
Retro Badekar Ovalt, 170x77x79 cm, Hvid m/messing
77004_Retro badekar Datablad.pdf 758 KB
.pdf

Specifikationer

Produkt serie Retro
Materiale Akryl
Overflade Blank hvid
Farve Hvid
Mål 1700 x 790 x 770 mm
Hanehul Nej
Overløb Ja
Bruttovægt 95
Bundventil medfølger Ja
Bundventil type Prop med kæde
EAN 8056093912593

Tilbehør

Relaterede varer