Retro tandbørsteholder, Messing

Vare nr.

741091

Vejl pris inkl. moms

1.499,00 DKK OutOfStock

Tandbørsteholderen, der dekorerer dit badeværelse
Et af de tilbehør der er et "must have" på badeværelset er en tandbørsteholder. Her kan vi anbefale tandbørsteholderen fra Retro-serien, som perfekt afrunder indretningen af ​​dit badeværelse.
Hvorfor er det vigtigt at vælge dette tilbehør? Det er et badeværelsestilbehør designet til at blive placeret i ethvert interiørdesign, og det er altid den perfekte løsning til at kombinere funktionalitet og æstetisk raffinement.
Vægmonteret på den ene side af håndvasken vil den også hjælpe dig med at spare plads ved at holde bordpladen fri. Hvis du har et lille badeværelse, kan denne tandbørsteholder være den rigtige mulighed for bedre at bruge den plads, du har til rådighed. Ved at udnytte væggen vil du frigøre plads omkring håndvasken.

Et tilbehørsprodukt i topkvalitet
Alt badeværelsestilbehør skal være stærkt og have en langtidsholdbar kvalitet for at beskytte det mod vand, damp og daglig brug.
Retro tandbørsteholderen er designet, ligesom alle andre Retro indretningsløsninger, til at holde i lang tid og bevare æstetiske og funktionelle kvaliteter takket være valget af materialer af høj kvalitet.
Tandbørsteholderen er lavet af fin hvid keramik, holderen er i massiv messing med overfladebehandling, som forhindrer messingen i at patinere.
Holderen giver dig mulighed for at vippe den og justere vinklen.
OBS: Farven er en anelse varmere end rå messing.

Specifikationer

Produkt serie Retro
Materiale Messing
Overflade Poleret
Farve Messing
EAN 650414357360

Relaterede varer