-

Nedfældning

Skal du have valgt en vask til dit badeværelse? Så kan en håndvask til nedfældning være den model, du skal vælge. Vores sortiment af nedfældningsvaske findes i flere materialer og farvevarianter, så du kan vælge den stil, som passer bedst til dit badeværelses interiør. Du finder vaske i runde, firkantede og ovale former samt materialer som klassisk hvidt porcelæn og de mere raffinerede varianter som stål, messing, kobber og sort krom. Gå på opdagelse i vores nedenstående sortiment, så du kan fuldende dine badeværelsesdrømme.

29 vare(r)

29 vare(r)

Lækre håndvaske til nedfældning i smukke designs 

En håndvask til nedfældning er designet således, at kanten af vasken overlapper bordpladen. Der vil på den måde være en fin kant langs linjen, hvor badeværelsesvasken og bordet mødes. Det gør det derfor muligt for dig selv at montere din håndvask i hullet i bordpladen. Nedfældningsvasken skal blot fastgøres med silikone og fikseres med de medfølgende beslag.

Som allerede nævnt findes vores lækre håndvaske i flere designs, materialer og farver, men fælles for dem alle er, at du er garanteret vaske i høj kvalitet og smukke designs, som giver dig et badeværelse med et smukt og raffineret udtryk. Ønsker du en klassisk og varm porcelænsvask, vil vi anbefale en vores runde modeller, men hvis du derimod ønsker noget mere skandinavisk og minimalistisk, vil et firkantet design give et mere moderne look.

 Har du mod på noget mere farve på dit badeværelse, eller er du bare træt af hvid, så kan en af vores nedfældningsvaske i farverne messing, kobber, stål eller sort krom måske være noget for dig. De vil klart blive et iøjnefaldende element, som ikke vil gå ubemærket hen af gæster, og du vil samtidig have noget, der er unikt for dit hjem.

 

Ønsker du andre typer af badeværelsesvaske end dem til nedfældning? Så har vi selvfølgelig også vaske til underlimning, placering på bord, placering på gulv samt vægtophængte modeller, som du finder her på vores webshop.

 

Vedligeholdelse og pleje af farvede vaske

Vær opmærksom på hvis du vælger en af de farvede vaske, at de kræver særlig vedligeholdelse og pleje, for at du ikke ødelægger eller skader deres belægning. Dette vil selvfølgelig stå under de enkelte produkter, som det gør sig gældende for. Der vil stå alt fra, hvordan du bedst mulig rengør vasken, og hvad du skal undgå af rengøringsmidler og -redskaber samt af fødevarer og husholdningsprodukter. Hos Lavabo vil vi altid anbefale, at du bruger bløde klude og milde rengøringsmidler, så du hverken ridser eller ødelægger belægningen, hvorefter du straks skyller tilstrækkeligt med vand. På den måde bevarer du din håndvasks flotte udseende længst.

 

Kontakt Lavabo allerede i dag! 

Hos Lavabo er vi med til at skabe boligdrømme i samråd med vores kunder. Det kan nemlig nemt virke som en uoverskuelig opgave at skulle renovere eller lave et helt badeværelse selv uden professionel rådgivning. Hvis du derfor er i tvivl om, hvilken vask du bør vælge, eller hvorvidt nogle andre elementer passer til den valgte håndvask, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os med dine spørgsmål, undren eller tvivl.

 

Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende en mail på info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vores medarbejdere bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, så du kan komme i gang med dine badeværelsesdrømme.