-

Placering på bord

Badeværelsesvasken er helt central for det funktionelle badeværelse, men derudover er vasken også en del af badeværelsets æstetiske udtryk. Står du og mangler den perfekte vask til dit badeværelse? Så kan en håndvask placeret på bordpladen være modellen, du skal vælge, da der er mange varianter, som passer ind i ethvert hjem.

 

Hos Lavabo finder du et sortiment af vaske til placering på bordet i flere materialer og farvevarianter, så du kan vælge den stil, der passer bedst til dit resterende badeværelsesinteriør. Vores sortiment byder på vaske i runde, ovale, firkantede og trekantede former samt materialer som klassisk porcelæn og den mere elegante variant, stål. Gå på opdagelse i udvalget herunder, så du kan nå i mål med dine badeværelsesdrømme.

1-48 of 92

Side:
  1. 1
  2. 2

1-48 of 92

Side:
  1. 1
  2. 2

Find badeværelsesvaske til placering på borde i høj kvalitet og smukke designs

Vores lækre badeværelsesvaske fås i forskellige materialer, farver og designs med én fællesnævner: at du er garanteret produkter i høj kvalitet og smukke designs, som fuldender dit badeværelse med et elegant udtryk. Drømmer du om et minimalistisk og skandinavisk udtryk, anbefaler vi vores firkantede designs, da det giver et moderne udseende. Ønsker du derimod et mere klassisk og varmt udtryk til dit badeværelse, anbefaler vi en af vores ovale porcelænsvaske.

 

Er du træt af den klassiske hvide håndvask og har mod på at kaste dig ud i noget mere farve på dit badeværelse, så kan en af vores vaske i kobber, stål, messing, sort eller blå måske være noget for dig. De vil skabe blikfang og vil ikke gå ubemærket hen af gæster, og du vil på denne måde have en vask, der skaber et unikt udtryk for dit badeværelse.

 

Fordele ved at montere din håndvask på bordpladen

En håndvask, der står oven på badeværelsesmøblet, syner umiddelbart mere imponerende end en nedsænket håndvask. Der er en masse fordele ved at vælge denne løsning. Først og fremmest skal der kun skæres ét lille hul i bordpladen til afløbet, og så er vasken let at udskifte, da den sidder oven på badeværelsesmøblet, hvis man trænger til forandringer i sit interiør. Denne monteringsmetode vil ofte være den bedste løsning, hvis du har et lille badeværelse, da det giver mulighed for praktisk opbevaringsplads under vasken.

 

Få professionel rådgivning hos Lavabo allerede i dag

Hos Lavabo skaber vi boligdrømme i fællesskab med vores kunder. Det kan nemt virke uoverskueligt at skulle renovere eller lave et badeværelse uden professionel rådgivning. Hvis du på nogen måde er i tvivl om, hvilken badeværelsesvask du skal vælge, eller hvorvidt du skal bruge andre elementer, skal du bare kontakte os, så står vi til rådighed. Lavabo er din totalleverandør af designprodukter til dit badeværelse, og foruden badeværelsesvaske finder du et stort udvalg af toiletter og armaturer.

Du kan sende os en mail på info@lavabo.dk, ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller udfylde vores kontaktformular. Uanset hvordan du kontakter os, vil vores kompetente medarbejdere bestræbe sig på at vende tilbage hurtigst muligt, så du kan komme i gang med at skabe dit drømmebadeværelse.