-

Placering på gulv

Lavabo er det italienske navn for håndvask, og det siger allerede en del om vores store passion for vaske i alle afskygninger. Her på siden finder du vores sortiment af badeværelsesvaske, som står frit på gulvet. Vores Retro 69-porcelænsvask er et klassisk eksempel på en fritstående badeværelsesvask, som er både elegant og enkel på samme tid.

9 vare(r)

9 vare(r)

Historien bag vasken 

Det var især den engelske victoriastil under dronningen af samme navn, der gjorde fritstående badeværelsesvaske populære. Vasken, som de fleste nok forbinder med en fritstående håndvask i dag, står, som navnet antyder, på en smuk piedestal. Ligesom de modeller, du ser her hos os, var den traditionelle piedestalvask fremstillet af hvid porcelæn. Vaskens historie er nok en af grundene til, at mange finder den fritstående håndvask særligt elegant.

 

Se vores komplette udvalg af badeværelsesvaske her eller gå på udkig i vores sortiment af badeværelsesvaske, der placeres ovenpå bordet

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på tlf. 75 55 88 66 eller sende os en mail på info@lavabo.dk. På vores hjemmeside finder du desuden både vores serviceformular  og vedligeholdelseskataloger.