-

Stål badvask

Ønsker du en stålvask på dit badeværelse? Så er du kommet til det rette sted. Hos Lavabo har vi et udsøgt sortiment af badvaske i stål, som kommer i flere forskellige former og farver. En hvid porcelænsvask kan nemt gå hen og blive kedelig, hvor du ikke vil bemærke den i din indretning.

 

Ønsker du noget mere iøjnefaldende på dit bad? Så kan vores stålbadeværelsesvaske være sagen, hvor du kan få dem til montering enten på eller i bordpladen. Du bestemmer helt selv, hvorvidt du ønsker en klassisk stålvask, eller om du er ude i en mere moderne og farverig model. Gå på opdagelse i vores nedenstående sortiment af håndvaske til badet, som du vil nyde i mange år og elske at se på.

27 vare(r)

27 vare(r)

Smukke stålvaske til badeværelset 

Hos Lavabo har vi bestræbt os på at have et bredt sortiment af stålvaske til badeværelset, så du kan finde en model, der passer til din indretning og personlighed. Du går nemlig aldrig galt i byen ved at have en badeværelsesvask i stål, da det er et slidstærkt materiale, uanset hvad du anvender i din vask. Dog skal du være påpasselig med vores farvede stålvaske, da disse kræver særlig vedligeholdelse for at bevare deres smukke farve og overflade. De enkelte vaskes plejeanvisning kan du selvfølgelig tilgå ved at klikke på dem.

 

Vi har stålvaske i runde og rektangulære former, hvor du også kan vælge mellem montering på bordpladen og nede i bordpladen, alt efter hvad, du synes, passer på dit badeværelse. Fordelen ved at have monteret en vask på bordpladen er, at du får et mere tydeligt syn af din vasks flotte design, som gør den mere iøjnefaldende. Derudover får du også mere skabsplads under vasken ved at montere den på bordet. Har du derimod et mindre badeværelse, kan det virke voldsomt med en vask på bordet. Her vil en nedsænket model derimod skabe illusionen af mere plads, og der vil ikke virke trangt. En nedsænket vask er derudover også nem at rengøre.

 

Opfyld dine badeværelsesdrømme med Lavabo

Et badeværelse er ikke bare et badeværelse. Det er et rum, hvor du tilbringer store dele af din tid – morgen, middag og aften. Derfor skal rummet ikke bare være udstyret med de nødvendige badeværelseselementer. Det skal indrettes og designes, så du kan mærke og se dig selv i interiøret og på den måde blive mere afslappet, når du fx børster tænder, inden du skal sove, eller når du skal gøre dig klar til arbejde.

 

Med os kan vi sammen være med til at opfylde dine badeværelsesdrømme, da vi hos Lavabo har alt indenfor badeværelsesvaske, toiletter og armaturer. Du vil dermed kunne købe ind til den totale badeværelsesrenovering i moderne designs og udsøgte farver, som passer ind i langt de fleste skandinaviske hjem. Sidder du inde med spørgsmål, kan du kontakte os via vores tlf. +45 75 55 88 66 eller via vores mail info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vores medarbejdere bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.