-

Tilbehør

Hos Lavabo har vi en stor passion for smukke badeværelser. Og som det engelske mundhæld siger, er djævlen i detaljen. Det er de små detaljer, der forvandler et almindeligt badeværelse til et unikt et af slagsen. Vores sortiment af tilbehør til badeværelset byder blandt andet på dekokrative bundventiler til vaske og badekar og elegante vandlåse i ædelmetaller.

40 vare(r)

40 vare(r)

Mange bække små

... gør som bekendt en stor å. Det kræver ikke en hel renovering af dit badeværelse at opnå det udtryk, du drømmer om. Et vægafløb med vandlås i massiv messing kan pifte en ellers kedelig håndvask op og gøre en kæmpe forskel for indretningen i dit badeværelse.

 

Foruden vores indbydende udvalg af badeværelsestilbehør, er vi også eksperter i håndvaske. Se hele vores kollektion af håndvaske til badeværelset her eller gå på udkig i enten vores 

fritstående håndvaske eller håndvaske, der placeres ovenpå bordet.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på tlf. 75 55 88 66 eller sende os en mail på info@lavabo.dk. På vores hjemmeside finder du desuden både vores serviceformular  og vedligeholdelseskataloger.