-

Underlimning

Er du på udkig efter en håndvask til dit badeværelse? Så kan en vask til underlimning være den model, du skal vælge. Underlimede vaske er den mest anvendte løsning i de danske hjem. En underlimet håndvask er en praktisk løsning, hvor der hverken er en fuge eller en kant, hvor snavs kan opstå. Derudover er badeværelsesvasken helt central for det funktionelle badeværelse og er også en vigtig brik for det æstetiske udtryk.

 

Hos Lavabo forhandler vi et sortiment af underlimningsvaske i klassisk hvidt porcelæn, som passer ind i alle typer hjem. Du finder vores vaske i firkantede og ovale former. Tag et kig i det nedenstående udvalg, så du kan finde den rigtige håndvask, der fuldender dit badeværelses udtryk.

24 vare(r)

24 vare(r)

Find den rette underlimede håndvask til dit badeværelse

Når du skal vælge din nye badeværelsesvask, skal du tage stilling til flere ting såsom størrelse og form, vedligeholdelse samt monteringstype. En underlimet porcelænsvask fra Lavabo er et genialt valg, når disse parametre skal imødekommes. Den er nem at vedligeholde og kan rengøres med almindelige rengøringsmidler og en blød klud eller svamp. Vi anbefaler også vores plejemiddel, LAVABO BioClean, der er et biologisk universalrengøringsmiddel, som er anvendeligt på alle porcelænsoverflader.

 

En håndvask er desuden med til at definere udtrykket på dit badeværelse. En oval vask gør looket mere blødt og romantisk, hvor en firkantet vask kan være med til at gøre stilen i rummet mere moderne og minimalistisk. En klassisk hvid porcelænsvask har en flot, blank finish og giver et tidløst, elegant look. I vores sortiment har vi badeværelsesvaske i et hav af størrelser, der passer til ethvert hjem.

 

Fordele ved at vælge en underlimet porcelænsvask fra Lavabo

Denne monteringsmetode er elegant, da det meste af vaskens kant er skjult under badeværelsesmøblet. Samtidig får man en meget rengøringsvenlig løsning, da der ingen kanter er mellem møblet og selve håndvasken. Dette skaber en niveaufri overgang, der også fungerer rent funktionelt. Det er en anden slags løsning end en almindelig nedfældning, og den er ikke bare lige til at udskifte, hvis der en dag kommer et behov for dette. Men hvis det er funktionalitet og elegance I vægter højest i hjemmet, så er en underlimet vask til badeværelset den rigtige løsning.

 

Vi har alle former for badeværelsesvaske hos Lavabo

Er du interesseret i at vide mere og undersøge, hvad vi ellers forhandler af badeværelsesvaske hos Lavabo? Hvis du kunne tænke dig dette, skal du ikke holde dig tilbage. Udover vores udvalg af vaske til underlimning, har vi alt fra vægophængte vaske til håndvaske placeret på gulvet.

 

Kontakt os på tlf. +45 75 55 88 66, skriv en mail på info@lavabo.dk eller udfyld vores kontaktformular, hvis du brænder inde med spørgsmål til vores øvrige sortiment af badeværelsesvaske. Vi står hellere end gerne til rådighed for at hjælpe dig. Det kan nemlig ofte være uoverskueligt at vurdere, hvilken vask der er den perfekte. Derfor står vi hos Lavabo klar til at hjælpe dig i købsprocessen.