-

Vægophængt

Mangler du en væghængt håndvask? Så er du kommet til det rigtige sted. En badeværelsesvask er et centralt element for det funktionelle badeværelse, men den er også en del af rummets æstetiske udtryk, og du skal gerne finde den helt rette håndvask.

 

Hos Lavabo har vi et bredt sortiment af væghængte håndvaske til badeværelset, som gør det muligt for dig at finde lige netop den vask, du drømmer om. Vi har et stort udvalg af porcelænsvaske i et hav af forskellige størrelser og designs – alt lige fra hjørnevaske til ovale og firkantede håndvaske. De mange forskellige porcelænsvaske sælges naturligvis i den klassiske hvide farve. Tag et kig i udvalget nedenfor, så du kan finde den rigtige håndvask, der fuldender dit badeværelses udtryk.

39 vare(r)

39 vare(r)

Se vores store udvalg af væghængte vaske til badeværelset 

Når du skal have installeret en håndvask på dit badeværelse, findes der et hav af muligheder inden for de forskellige typer vaske. Det gælder design- og funktionsmæssigt, hvorfor der er flere ting, du bør overveje, inden du køber din nye badeværelsesvask. Hvordan den skal se ud, hvor dyb den må være, hvor meget kan den fylde m.m. Håndvaskens størrelse og proportioner skal passe til rummet, så du nemt kan komme rundt om vasken, og fordi en for stor vask i et meget lille rum vil få rummet til at forekomme uharmonisk.

 

Hvis pladsen på dit badeværelse er meget trang, kan det være en stor fordel med en vægophængt håndvask. Uden et bord under vasken skaber det nemlig en del luft, hvilket kan få rummet til at virke større. Se bl.a. vores Axa Corner porcelænsvask, der kan hænges på væggen i et hjørne og fylde minimalt på dit badeværelse, eller vores Cento porcelænsvask, som er en mere traditionel håndvask.

 

Find det rette armatur til din badeværelsesvask hos Lavabo 

Når du har taget den store beslutning og har fundet den helt rigtige håndvask til dit badeværelse, skal det rette armatur findes. Hos os er der mange muligheder for at finde netop det armatur, du søger. Hos Lavabo har vi et stort udvalg af armaturer i mindre størrelser og i rustfrit stål, der passer perfekt til en badeværelsesvask. Vores forskellige armaturer findes i messing, sort, krom og kobber, og du har dermed rig mulighed for at finde det armatur, der passer til din vask og din øvrige stil på badeværelset.

 

Hos Lavabo har vi alle typer badeværelsesvaske 

Er du interesseret i at få mere information samt undersøge, hvad Lavabo ellers tilbyder af badeværelsesvaske? Hvis dette har interesse, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. For udover vores udvalg af væghængte håndvaske har vi bl.a. også sortimenter af håndvaske placeret på bord samt vaske til underlimning og nedfældning.

 

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 75 55 88 66, send en mail på info@lavabo.dk eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi står altid til rådighed med hjælp til dig, da det ofte kan være et længerevarende projekt at beslutte og vurdere, hvilken vask til badeværelset der er den perfekte. Vi står derfor klar til at hjælpe dig i din købsproces.