-

Shadow

RUSTFRIT STÅL

Det rustfri stål giver mulighed for holdbart og æstetisk tiltalende design – som ikke går af mode. Sammen med materialet kan indretningen som helhed få nye udtryk med en konstant og varig premiumfølelse.

 

Indret med rustfrit

Vores indretningsdetaljer i rustfrit stål formgives ud fra et skandinavisk perspektiv, hvor moderne design møder klassisk. Det rustfri ståls tidløse egenskaber danner en varig følelse af kvalitet og modernitet, uanset stil og trend. Materialet har en holdbarhed på op til 30 år og er 100 % genanvendeligt. Vores indretning er designet til at holde længe – både i design og funktion. Takket være avanceret PVD-teknik byder det rustfri sortiment på elegante metalfarver og ultramatte industrielle nuancer. Farverne matcher og muliggør derigennem gennemgående ensartede indslag i boligen. Et materiale, som balancerer holdbarhed, funktion og form.

 

Miljøvenligt

Rustfrit stål er helt fri for bly og andre giftige tungmetaller. Det indeholder ingen stoffer, som er skadelige for sundheden eller miljøet. Den glatte inderside i vores blandingsbatterier forebygger bakterievækst og ophobning af andre urenheder. Ydersiden er meget enkel at rengøre og derigennem bibeholde det friske, rene udtryk. De hygiejniske egenskaber gør materialet perfekt til indretning i køkken, badeværelse og bryggers. Hensynet, vi tager til mennesker og miljø, gør os til et indlysende valg for mange arkitekter, indretningsspecialister og andre, der prioriterer moderne, holdbart og omhyggeligt designet indretning.

1-48 of 52

Side:
  1. 1
  2. 2

1-48 of 52

Side:
  1. 1
  2. 2

Vores PVD-farver

I vores rustfri sortiment med PVD-overflader finder du de højaktuelle farver Sand, Amber og Shadow. Nuancerne er unikke metalfarver i et tidløst og klassisk design med alt fra en eksklusiv og romantisk følelse til et industrielt udtryk. Farverne kan anvendes til at komplementere køkken- og badeværelsesindretning eller som iøjnefaldende detaljer, som slår tonen an og styrker helheden. I sortimentet finder du også den eksklusive by Primy-serie med de ultramatte farver Rust, Scrap og Coal. Disse overflader er udviklet til (og godkendt af) arkitekter, der specialiserer sig i indretningsdesign. De er koordineret nøje for at matche rå og industrielle materialer, som ofte anvendes sammen og harmonerer godt med hinanden.

 

PVD-processen

Overfladerne skabes gennem fordampning og ionisering under vakuum. Farven går desuden ind i materialet i stedet for kun at ligge som en overflade. Der er ikke behov for belægning med klar lak, som bliver mat eller løsner sig med tiden. Resultatet bliver en enestående slidstærk og ridsefast overflade som beholder sin farve og friskhed, uden uønsket patina. PVD er en af markedets mest holdbare metoder, som desuden giver mulighed for ekstraordinære nuancer. De mange fordele gør teknikken til et indlysende valg til indfarvning af rustfrit stål