-

Køkkenvaske

Hos Lavabo tilbyder vi et bredt udvalg af eksklusive køkkenvaske i smukke italienske designs, der vil passe ind i ethvert køkkentema. I samarbejde med dygtige designere fra Italien fremstiller vi unikke vaske til køkkenet, som vi garanterer vil opfylde dine ønsker og behov i forhold til både kvalitet, design og funktion. Dette er også grunden til, at Lavabo er det foretrukne valg blandt mange arkitekter, designere og køkkenforhandlere. 

Vores køkkenvaske findes i flere kompakte modeller til fornuftige priser, hvor du blandt andet kan vælge mellem stålvaske med hanehul og stålvaske uden hanehul, farvede vaske, kompositvaske og keramikvaske fra populære køkkenserier såsom Saturn, Jupiter, Nexus og Kubus, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Uanset stil, størrelse og pris, er vi helt sikre på, at vil du kunne finde din nye køkkenvask i vores sortiment.

Filtrering

1-48 of 294

1-48 of 294

Funktionelle stålvaske med og uden hanehul i italiensk design

Med en eksklusiv køkkenvask fra Lavabo kan du se og mærke forskellen hver gang, du bruger den. I vores udvalg af funktionelle stålvaske finder du derfor både modeller med og uden hanehul samt praktiske dobbeltvaske, der er designet til at passe ind i ethvert køkken.

De adskillige monteringsformer som nedfældning, planlimning og underlimning gør det muligt at installere din nye vask til køkkenet lige som, du ønsker det. Der medfølger naturligvis bundventil, vandlås og monteringsclips alt efter monteringsform.

Vores stålvaske kan modstå høje temperaturer, er hygiejniske og rengøringsvenlige med indvendige runde hjørner for optimal funktionalitet. Her får du naturligvis køkkenvaske i italiensk design, der er gennemtænkt ned til mindste detalje, både hvad angår funktionalitet og håndværk.

Vælger du en køkkenvask fra Lavabo, får du tidløs æstetik og et stilrent design med rene linjer, der vil gøre vasken til det centrale køkkenområde. Hvad enten det gælder store entreprenørprojekter eller små private renoveringer,er du altid garanteret god kvalitet og lang holdbarhed.

 

Keramikvaske, kompositvaske og farvede vaske til køkken 

Med Lavabo køkkenvaske i italiensk design kan du skabe et unikt køkkenunivers. Om du er til keramikvaske, kompositvaske eller nogle af vores farvede vaske til køkken, leverer vi slidstærke og rengøringsvenlige køkkenvaskserier i enkle designs, der passer til din hverdag og personlige stil.

Vores keramikvaske er fremstillet af et 100% naturprodukt bestående af ler og glasur. Produktionsmetoden gør, at køkkenvaskene både er antibakterielle samt ridse - og syrefaste, hvilket er en fordel i mange køkkener, som dagligt udsættes for lidt af hvert. Vi har porcelænsvaske i alle størrelser, der er perfekte til såvel store som små køkkener.

Ønsker du en kompositvask af høj kvalitet, fører vi flere størrelser, hvor der både er plads til gryder og pander. Vælger du et tilhørende armatur, kan du skabe et stilrent look, der vil gøre din køkkenoplevelse mere funktionel. Med en vask i kompositmateriale er du garanteret høj produktkvalitet.

Er du til de farvede køkkenvaske, så forhandler vi vaske i guld, kobber, bronze og messing. Du finder også stålvaske i antrazit, der giver en enestående farvegengivelse. Denne overfladebehandling gør også den daglige brug og rengøring af køkkenvasken hurtig og nem.

 

Lavabo - Din totalleverandør af designprodukter til køkken

Som din totalleverandør af designprodukter til køkken ser vi det som vores fornemmeste opgave at skabe fantastiske køkkenoplevelser, hvor du kan være helt sikker på, at alle vores køkkenvaske lever op til høje standarder og de mest kompromisløse krav til både design, materialer og funktionalitet. Hos Lavabo forhandler vi køkkenvaske, armaturer og tilbehør i kvalitetsmaterialer og originale designs for en komplet køkkenløsning, der vil holde i mange år. Har du spørgsmål til vores udvalg af køkkenvaske i italiensk design eller vores øvrige produktsortiment inden for køkken eller badvaske, er du mere end velkommen til at kontakte os for flere informationer på telefon 75 55 88 66 eller på mail info@lavabo.dk.