-

Farvede vaske

Er du også træt af den klassiske hvide porcelænshåndvask? Eller ønsker du mere blikfang end blot en almindelig stålvask i dit køkken? Så kan du med Lavabos farvede håndvaske få det, som du drømmer om. Hos os finder du et stort sortiment af farvede vaske enten som 1 eller 1½ køkkenvask, hvor du kan få nuancer som kobber, messing, sort krom og meget andet, der vil pryde dit køkken.

 

De farvede håndvaske er indenfor de seneste år blevet mere og mere populære i det skandinaviske hjem. Det er en smart måde at få inkorporeret noget personlighed ind i sin køkkenindretning, samtidig med at den vil agere som et samtaleemne, når folk kommer forbi og får øje på dens udsøgte design. Udforsk vores nedenstående sortiment og se, hvorvidt vi ikke har en vask, der vil passe til din stil.

33 vare(r)

33 vare(r)

Få en køkkenvask i messing, sort, kobber m.m. hos Lavabo

Med en af vores farvede håndvaske i moderne designs er du klar til at skabe et køkken, der er unikt og personligt. En håndvask i køkkenet har det nemt med at blive overset, da vi i dag er vant til at se de klassiske modeller i stål eller porcelæn, som blot skal være praktiske til opvask og rengøring. Hos os tilbyder vi unikke løsninger, som kan være til at give karakter i din køkkenindretning. I vores nuværende sortiment finder du køkkenvaske i farver som guld, kobber, sort samt mange andre skønne nuancer, hvor der ved flere af modellerne medfølger bundventil og monteringsclips til nedfældning.

 

Vær opmærksomhed på, når du køber en af vores farvede håndvaske, hvorvidt de kan monteres som almindelig nedfældning, underlimning eller planlimning. Dette vil selvfølgelig stå under det enkelte produkt.

 

Farvede håndvaske kræver vedligeholdelse og pleje 

Selvom de farvede håndvaske kan være nok så dekorative, skal du huske, at de kræver særlig vedligeholdelse og pleje for at bevare deres flotte overflade og udseende. Vi vil fx anbefale, at du benytter særlig plejespray ved disse vaske, som du selvfølgelig også finder her på vores webshop. Ellers skal du blot bruge bløde klude samt flydende, milde husholdningsmidler som en del af den regelmæssige rengøring.

 

For at undgå kalkaflejring i overfladen skal du rengøre vasken dagligt med en opvaskebørste og opvaskemiddel, hvor du efterfølgende tørrer vasken af med en opvredet klud eller viskestykke. På den måde undgår du, at kalket i vandet bliver siddende og laver hvide skjolder. Derudover skal du være påpasselig med at bruge aggressive rengøringsmidler som klorin og andre blegende midler som afløbsrens og ovnrens, da det fjerner den farvede overfalde.

 

Kæl for detaljen sammen med Lavabo

Hos Lavabo kan vi være din totalleverandør indenfor designprodukter til køkkenet, hvor vi garanterer dig, at der er kælet for detaljen. Siden vores grundlæggelse i 2006 har vi været med til at skabe boligdrømme, der matcher vores kunders ønsker og behov. Vi bestræber os samtidig altid på at være up-to-date med det nyeste indenfor interiør og produkter til bad, toilet og køkken. Du kan se de nyeste tilføjelser til vores webshop under Nyheder, hvor du kan finde et bredt spektrum af smukke designs.

 

Fandt du ikke den køkkenvask, som du søgte, eller ønsker du at vide mere om de farvede håndvaskes vedligeholdelse, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os via vores tlf. +45 75 55 88 66 eller per mail info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vores medarbejdere bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.