-

Handicapvaske og øvrige vaske

Hos Lavabo forhandler vi et godt sortiment af øvrige vaske og vaske tilpasset til folk med handicap. Alle vaskene er produceret i stål og er samtidig rustfrie, så du er sikker på at have en smuk køkkenvask i mange år. Derudover har flere af vaskene den fordel, at de kan monteres på forskellige måder, nemlig både ved almindelig nedfældning, underlimning samt ved planlimning. Med alle vaskene følger desuden en bundventil og afløb. Lyder vores handicapvaske og øvrige vaske som noget for dig? Så udforsk udvalget af disse nedenfor. Vores gode sortiment gør, at du helt sikkert kan finde den rette for dig.

4 vare(r)

4 vare(r)

Stålvaske i flere former og med forskellige monteringsmuligheder

Er du på udkig efter en køkkenvask, der er syrefast og dermed kan holde til det meste? Så skal du kigge nærmere på vores Reginox-vaske i to forskellige størrelser. Vasken er meget stabil og holdbar, da den netop er syrefast, men også fordi den har en ståltykkelse på 1,0 mm. Denne vask fås desuden uden hanehul.

Vi forhandler vores Ottawa-udslagsvaske i to forskellige størrelser. Denne vask har en enkel kumme til nedfældning i en bordplade og fås desuden også uden hanehul. Vasken er til dig, som gerne vil have runde hjørner, der giver et harmonisk og smukt design. Til denne vask medfølger desuden en bundventil og monteringsclips til nedfældning, så du er godt dækket ind.

Vores handicapvask forhandles i én model. Denne vask er, ligesom de øvrige, uden hanehul og derudover uden overløb. Også denne vask er meget stabil grundet en ståltykkelse på 1,0 mm – og dermed skal du ikke bekymre dig om at komme til at skade vasken. Med handicapvasken følger også en bundventil, og den kan monteres på flere forskellige måder; både ved almindelig nedfældning samt ved underlimning og planlimning.

 

Find den rette køkkenvask for dig hos Lavabo

Kunne du tænke dig at undersøge, hvad vi hos Lavabo ellers forhandler af køkkenvaske? Hvis du er interesseret i netop dette, skal du endelig ikke holde dig tilbage. For udover vores øvrige vaske samt handicapvaske har vi alt fra farvede vaske og keramikvaske til stålvaske både med hanehul og uden hanehul. Gå heller ikke glip af vores plejeprodukter til køkkenvaske – så kan du holde din vask flot og blank i mange år fremover.

Giv os endelig et kald på tlf. +45 75 55 88 66 eller skriv til os via mail info@lavabo.dk eller vores kontaktformular, hvis du brænder inde med spørgsmål til vores øvrige vaske og handicapvaske. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig. Det kan ofte være vanskeligt at vurdere, hvilken vask der vil være den helt ideelle – og derfor står vi hos Lavabo klar til at guide dig i købet.