-

Keramikvaske

Står du og skal til at indrette et nyt køkken eller mangler du blot noget inspiration til et rent og eksklusivt køkkenlook? Så er en keramikvask det rette for dig. Disse klassiske porcelænsvaske vil passe ind i de fleste køkkener og køkkentemaer, og du finder et væld af modeller og detaljer i vores udsøgte sortiment. Vores keramikvaske er et 100% naturprodukt lavet af ler og glasur, hvilket giver dem deres enkle og tidløse design. Uanset om du skal indrette, designe eller forhandle, så vil vores keramikvaske falde i enhver smag. Hos Lavabo bestræber vi os altid på at have smukke køkkenvaske i særklasse, hvor der er kælet om detaljerne og hvor den høje kvalitet ikke er til at tage fejl af. Uanset om du skal have en enkeltvask, dobbeltvask eller ønsker din porcelænsvask med nedfældning eller indbygning, har vi med garanti en model til dig.

1-48 of 91

Side:
  1. 1
  2. 2

1-48 of 91

Side:
  1. 1
  2. 2

Slidstærke porcelænsvaske til køkkenet i enkelt italiensk design 

Der er adskillelige fordele ved at investere i en porcelænsvask til dit køkken. Først og fremmest gør materialet og produktionsmetoden, at vasken er antibakteriel samt modstandsdygtig overfor ridser og syre, hvilket er særdeles fordelagtigt i køkkenet, hvor der kan ske lidt af hvert. Dette betyder dermed, at du har at gøre med en slidstærk vask, som kan holde i adskillige år. Porcelænets enkle og elegante hvide farve gør, at den kan passe ind i de fleste hjem og køkkentemaer. Derudover er det også muligt at købe vasken i andre farver end blot den klassiske hvide. I vores sortiment finder du en bred vifte af vaskemodeller. Du kan få modeller med 1, 1½ eller 2 vaske og nogle kommer endda med bakke ved siden af. Ønsker du mere information omkring hver enkelt model, skal du blot klikke dig ind på dem eller kontakte os.

 

Find det rette armatur til din keramikvask

Hvis du allerede har fundet den vask, du ønsker at montere i dit køkken, så har vi også et nøje udvalgt sortiment af armaturer. Vores armaturer kommer i rustfrit stål, hvilket er et must i køkkenet, og du kan desuden vælge mellem flere farver som sølv, sort, guld og kobber. Uanset hvilket look du ønsker at gå med, så kan du finde det i vores sortiment. Derudover har flere af vores modeller en udtrækkelig dyse, som gør det nemmere at tage opvasken og holde din nye keramikvask pæn og ren.

 

Lavabo – Din totalleverandør af designprodukter til køkkenet

Hos Lavabo bestræber vi os altid på at få køkkendrømme til at gå i opfyldelse, så du kan skabe dit eget unikke køkkenunivers, som passer til dig og dit hjem. Alle vores køkkenvaske – porcelæn, komposit, stål – lever op til høje og kompromisløse standarder, hvor både design, materialer og funktionalitet er i top. Vi har desuden også lækkert og kvalitetsrigt tilbehør til køkkenet, der uden tvivl vil være værd at kigge på. Har du spørgsmål til vores øvrige udvalg eller mangler du nogle specifikationer eller modeller, så er du mere end velkommen til at kontakte os på vores kundeservice. Vi kan kontaktes både via tlf. 7555 8866 eller pr. mail til info@lavabo.dk. Du kan også sende os en direkte besked via vores kontaktformular her på siden. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.