-

Kompositvaske

En køkkenvask er noget af det mest brugte i et køkken, og derfor skal man vælge en model, som er holdbar, funktionel og æstetisk. Med en af Lavabos sorte kompositkøkkenvaske får du en vask udover det sædvanlige, som du har mulighed for at vælge i forskellige udgaver. Kompositmaterialet er af yderst høj kvalitet, som gør vasken meget slidstærk og rengøringsvenlig, så den kan sagtens klare hverdagens strabadser i form af opvask, rengøring, madlavning, og hvad livet ellers kan byde en. Gå på opdagelse i vores store udvalg af flotte, sorte køkkenvaske i komposit, så du kan købe dig et køkkenelement, du kan have tillid til og med stolthed kan vise frem til dine gæster.

40 vare(r)

40 vare(r)

Æstetiske sorte køkkenvaske i komposit


Nu tænker du sikkert, hvad er komposit helt præcist, og hvorfor er det en fordel? Komposit er et materiale, som er en sammensætning af forskellige materialer, i dette tilfælde for Lavabos håndvaske er det knust granitgranulat og bindemiddel, hvilket giver køkkenvasken langt bedre egenskaber end en traditionel håndvask. Denne blanding af granit og bindemiddel gør, at køkkenvasken er syre- og ridsefast – to vidunderlige egenskaber, som alle vil elske at have i sit køkken.

Fælles for vores sorte køkkenvaske i komposit er, at de skal monteres i bordpladen til nedfældningen. Derefter er deres designs yderst forskellige og med hver af deres praktiske fordele, hvor du kan vælge, om de skal komme med eller uden hanehul, samt hvorvidt de skal have én kumme eller to. Vaskene leveres med bundventil, hvor du kan vælge mellem sølv, guld, messing, sort og bronze. Du kan derfor selv vælge hvilket udtryk, du vil have fra din sorte vask.

Selvom komposit er et stærkt og holdbart materiale, så kommer det ikke uden vedligeholdelse. For at du kan nyde den pæne overflade på din kompositkøkkenvask i længst mulig tid, skal du undgå, at kalkindholdet i vandet laver aflejringer. Det gør du bl.a. ved at rengøre vasken dagligt med en opvaskebørste og en smule mildt opvaskemiddel. Hvis du oplever vasken som tør, kan du anvende vores plejemidler. Hvis kalkaflejringer skulle opstå, så anbefaler vi, at du benytter eddike som kalkfjerner. Ønsker du derimod en anden farve håndvask i dit køkken end en sort kompositmodel, så har vi også et sortiment med farvede vaske, hvor du finder nuancer som kobber, guld, messing og mange andre.

Hos Lavabo gør vi dine designdrømme til virkelighed


Hos Lavabo finder du udelukkende designprodukter af høj kvalitet, som både er smarte og elegante i deres fremtoning, samtidig med at de er yderst slidstærke og holdbare. Du vil dermed sagt købe kvalitet, som har en lang levetid, og du vil ikke fortryde at have købt en komposit til dit køkken.

Sidder du inde med spørgsmål, kan du kontakte os via vores tlf. +45 75 55 88 66 eller via vores mail info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vores medarbejdere bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.