-

Plejeprodukter

Når man køber en ny køkkenvask, ønsker man naturligvis, at den holder sig pæn i mange år fremover. Men dette er ikke som en selvfølge, når man køber en køkkenvask. Derfor har vi hos Lavabo samlet et godt udvalg af plejeprodukter til både keramik- og porcelænsvaske samt rustfrit stål. Regelmæssig pleje gør, at din køkkenvask holder sig i topform og samtidig ser pæn og ren ud hver dag. Plejeprodukterne fås både som plejespray og biologisk rengøringsmiddel til keramikvaske. Kig endelig nærmere på vores plejeprodukter nedenfor og vælg den form for pleje, du bedst kan lide til din vask.

4 vare(r)

4 vare(r)

Plej din køkkenvask med plejespray eller Bio Topp til keramiske vaske

Kunne en plejespray måske være noget for dig? Vores plejespray til rustfrit stål er fra det anerkendte brand Würth, som sikrer dig en grundig rengøring – næsten uanset hvad der skal fjernes på det rustfrie stål. Sprayen er en rensende plejeemulsion til metaloverflader. Den kan rengøre aftørringsmærker og snavs, ligesom de olierede og fedtede fingeraftryk på vasken kan blive fjernet en gang for alle med sprayen. Plejesprayen er testet til brug på steder, hvor fødevarer forarbejdes og opbevares. Dog skal du undgå at få sprayen i direkte kontakt med fødevarer. Sørg desuden for ikke at spraye på varme overflader, når du gør rent, og undgå at anvende den i direkte sollys.

Hvis du er på udkig efter et miljøvenligt alternativ til pleje af din køkken- og/eller badværelseshåndvask, vil vores Bio Topp-rengøringsmiddel helt sikkert være noget for dig. Produktet er biologisk nedbrydeligt, og så er den samtidig skånsom mod huden, når du gør rent. Bio Topp fjerner kalk, fedtpletter og snavs effektivt, og derfor er du sikret et skinnende rent resultat, hver gang du bruger produktet. Som en ekstra bonus følger der en svamp med i købet. Vær desuden opmærksom på, at produktet ikke bør anvendes på produkter, som har fået en behandling med Easy Clean.

Køb plejeprodukter til din køkkenvask hos Lavabo

Hos Lavabo forhandler vi et væld af forskellige køkkenvaske, som du kan pleje og gøre fine med vores plejeprodukter. Uanset om du har en stålvask med hanehul eller uden hanehul derhjemme, eller om du skal have pleje til farvede vaske, kompositvaske, keramikvaske eller handicapvaske, finder du det helt rigtige plejeprodukt for dig her. Med andre ord kan du være sikker på at være dækket godt ind, når det gælder både køkkenvaske og plejeprodukter til disse hos os.

Har du spørgsmål til vores plejeprodukter? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig og står klar med råd og vejledning for de bedste slutresultater med vores produkter. Ring til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller skriv til os via vores mail info@lavabo.dk eller vores kontaktformular – så hjælper vi dig godt videre. Vi ser frem til at høre fra dig.