-

Stålvaske uden hanehul

Søger du en stålvask uden hanehul som din nye køkkenvask? Så kan vi hos Lavabo være dig behjælpelig. Vi har et udsøgt sortiment af forskellige stålvaske uden hanehul i forskellige størrelser, designs og former fra Italien, som du vil nyde godt af. Stålvasken har altid været kendt for at være en utrolig praktisk vask, derfor er det ikke så mærkeligt, at den er så populær i mange moderne, stilrene køkkener i private hjem. Udforsk vores nedenstående sortiment af højkvalitetsvaske i stål og find den model, du ønsker monteret i dit køkken. Du vil være garanteret, at der er ikke gået på kompromis med hverken æstetik, kvalitet eller funktionalitet ved at købe dem her fra Lavabo.

44 vare(r)

44 vare(r)

Lækre designerstålvaske uden hanehul fås her


Fælles for vores stålvaske uden hanehul er, at de kommer i et rustfrit materiale, hvor du både kan se og mærke forskellen på den kvalitet, som du har investeret i. Det manglende hanehul i vasken betyder, at du skal være sikker på, at der er et hul til armaturmontering i den bordplade, hvor vasken skal monteres. De forskellige monteringsformer for stålvaskene er underlimning, planlimning og nedfældning og alt efter monteringsform, medfølger der selvfølgelig både bundventil, vandlås og monteringsclips. Derudover skal vasken fastgøres med syrefri silikone, så du ikke ødelægger overfladen.

Stålvaske er tidløse i deres æstetik og er samtidig utrolig robuste og hårdføre. Du vil derfor være garanteret funktionsdygtige og lækre designerstålvaske uden hanehul, hvis du vælger at købe en af vores ovenstående modeller. Som allerede nævnt så kommer vores stålvask i mange udformninger og designs, hvor du kan vælge mellem forskellige antal kummer og deres størrelse. Dette er en fordel, hvis du gerne vil bruge vasken til flere ting samtidig. Du kan også finde håndvaskemodeller i stål med bakke ved siden af, så du ikke skal placere fugtige klude, våde køkkenredskaber eller varme gryder og pander direkte på køkkenbordet.

Det er dog vigtigt, at du vedligeholder og plejer din stålvask uden hanehul, hvis du ønsker, at den skal bevare sin flotte overflade. Her vil vi anbefale daglig rengøring med rent vand og opvaskebørste med evt. en smule opvaskemiddel. Du må aldrig anvende ståluld, da dette vil ridse dens overflade. Skulle du få kalkpletter, hvilket nærmest er en uundgåelig ting, så skal du bruge et mildt afkalkningsmiddel, som maksimalt må sidde 3 minutter på belægningen. Vi forhandler selvfølgelig diverse plejeprodukter til stålvaske her på vores webshop.

Lavabo – din specialist i designerstålvaske 


Når det kommer til noget så essentielt som at vælge en køkkenvask, kan man ikke gøre sig en forhastet beslutning. Det er trods et element, der vil spille en central rolle i dit køkken, og som du vil benytte hver dag. Du skal derfor vælge en vask, du vil elske at benytte og se på, samtidig med at den skal være funktionel. Med os som din specialist i designerstålvaske kan vi være dig behjælpelig, så du ender med et køkken, der er fuld af kvalitet, funktionalitet og originalitet.

Sidder du inde med spørgsmål til vores stålvaske eller nogle af vores øvrige sortimenter, kan du kontakte os via vores tlf. +45 75 55 88 66 eller via vores mail info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vores medarbejdere bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.