-

Stålvaske med hanehul

Stålvasken har før i tiden været kendt som den praktiske vask, der var nem at rengøre og holde pæn. Designet på denne klassiske vask har dog ændret sig med årene. Med det flotte og tidsløse design, du finder i stålvaskene herunder, bliver både renlighed, design og kvalitet nu samlet i én. Hos Lavabo finder du et bredt sortiment af kvalitetsrige stålvaske med hanehul, som vil være perfekt til ethvert moderne og stilrent køkken. Vores vaske bliver designet i tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste designere fra Italien, hvorfor du kan være sikker på, at der ikke er gået på kompromis med hverken æstetik, kvalitet eller funktionalitet.

26 vare(r)

26 vare(r)

Få tidløst æstetik og stilrene stålvaske hos Lavabo

Ønsker du at kunne se og mærke forskellen, når du investerer i en ny rustfri stålvask med hanehul, kan du med vores eksklusive vaske fra Lavabo opleve begge dele. Vores stålvaske er funktionsrobuste, holdbare og udført i et italiensk design, der elegant passer ind i den enkle stil og tidløse æstetik, som hersker i dagens køkkener. Med en køkkenvask fra vores sortiment er du derfor garanteret en funktionel køkkenoplevelse. Det allerede indbyggede hanehul med en diameter på 35 mm giver dig rig mulighed for hurtigt at kunne få dit nye køkkenarmatur sat op, så vasken kan blive taget i brug. Dertil kan størstedelen af vaskene monteres lige, som du ønsker det. De forskellige monteringsformer er underlimning, planlimning og nedfældning og alt efter monteringsform, medfølger der selvfølgelig både bundventil, vandlås og monteringsclips. Du kan med fordel også se nærmere på vores store armaturudvalg, hvor du finder modelvarianter i rustfrit stål med smarte funktioner og tidløs finish. Vælg blandt flere flotte farver, former og designs.

 

Rengøringsvenlige stålvaske med hanehul i flere varianter 

Ser du nærmere på vores rustfrie stålvaske med hanehul, vil du opdage, at de fleste firkantede varianter kommer i et stilrent design med indvendige runde hjørner. Disse runde hjørner følger vaskens yderkant og er ikke blot med til at give et harmonisk design, men en mere rengøringsvenlig løsning. Vi fører både enkelt vaske og dobbelt vaske i vores køkkenvaskserier, da de hver især har deres fordele. Blandt andet er enkelt vasken meget populær grundet den store plads i vasken til både bradepanden og wokgryden. I modsætning til dobbelt vasken giver enkelt vasken også mulighed for mere skabsplads, der er eftertragtet i særligt små køkkener. Til gengæld tilbyder dobbelt vasken stor fleksibilitet i køkkenområdet til alle hverdagens kokkekunster, hvor du på samme tid kan skylle grøntsager og vaske gryder op.

 

Lavabo - din totalleverandør af designprodukter til køkkenet

Hos Lavabo hjælper vi dig med at skabe de mest fantastiske køkkenoplevelser. Med os som din totalleverandør af eksklusive designprodukter til køkkenet kan du være helt sikker på at få kvalitet og originalitet, som lever op de høje standarter og krav, der er til både materialer, funktionalitet og design. Har du spørgsmål til vores udvalg af rustfri stålvaske med og uden hanehul, vores farvede vaske eller øvrige tilbehør, er du mere end velkommen til at kontakte os for yderlig information og professionel rådgivning på tlf. 75 55 88 66 eller på info@lavabo.dk.