-

Tilbehør

Har du allerede investeret i køkkenelementer fra en af vores kollektioner Kubus og Primy og mangler du lige det ekstra til din køkkenvask? Så kig med her. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af tilbehør til din køkkenvask, hvor du kan finde alt lige fra sæbedispensere og vandlåse til komplette afløbssæt, som vil gøre dit køkken komplet. Alt er designet i Primys og Lunas lækre, velkendte designs, som du med garanti allerede har kendskab til og er glad for.

47 vare(r)

47 vare(r)

Tilbehør til din køkkenvask, du ikke kan leve uden

I vores sortiment af tilbehør til din køkkenvask fra Lavabo finder du alt det nødvendige - lige fra en sæbepumpe, som er tilgængelig i forskellige farver og overflader, til et universalt afløbssæt, der passer til lige netop din valgte køkkenvask. Vi forhandler også forskellige vandlåse, køkkenarmaturer og rør samt en bundventil til din køkkenvask.

Primys serie er kendetegnet ved deres elegante udseende og udtryk, som passer ind i det gængse hjem. Luna er kendetegnet ved design, der er tidløst, moderne og har et skandinavisk udtryk. Fælles for dem begge er, at der ikke er en finger at sætte på kvaliteten af produkterne. Hvad end du har en stålvask med eller uden hanehul, en af vores farvede vaske eller en kompositvask, er der et produkt, der passer til din køkkenvask.

Vores produkter bliver bl.a. udarbejdet i stål, messing, krom og kobber, som er fasttømrede materialer i de to serier, vi forhandler her på vores webshop. Du kan derfor finde diverse produkter, som matcher din allerede indkøbte køkkenvask, så dit køkken vil være strømlinet ned til den mindste detalje.

 

Hos Lavabo får du professionel rådgivning

Hos Lavabo går vi meget op i, at alle hjem fortjener et smukt og funktionelt køkken. Derfor er det vigtigt for os, at vores webshop kan tilbyde dig mange muligheder, så du kan købe køkkenprodukter der opfylder dine køkkendrømme. Hvad end det skal være produkter fra Primy eller Tapwell.

Hvis du har spørgsmål til vores køkkenvasktilbehør, de forskellige serier, eller hvis du bare mangler professionel rådgivning til den totale makeover af dit hjem, skal du endelig kontakte os. Du kan fange os på tlf. +45 75 55 88 66 eller på vores mail info@lavabo.dk. Hvis du har lyst, kan du også skrive til os via vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vores kyndige medarbejdere altid bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.