-

HVAD TROR VI PÅ?

Vi tror på nysgerrighed, innovation, kvalitet, funktionalisme, ordentlighed og bæredygtighed. Det har allerede bragt os langt, og vi er overbeviste om, at det også vil bære os videre på vores vej.

 

Så derfor går vi gerne en ekstra omvej for at finde de leverandører, produktingeniører og designere, der kan udfordre os og gøre os endnu bedre.

 

HVAD LAVER VI?

Vi startede oprindeligt som en traditionel importør af håndvaske. Senere er toiletter, armaturer, brusere, brusevægge samt en masse spændende tilbehør til både bad, køkken og bryggers også kommet med.

 

Vores passion for godt design drev os tidligt til at udvikle vores helt egne kvalitetsprodukter, som vi efterfølgende har markedsført under Lavabo-brandet. Men vi forhandler stadig nogle få anerkendte internationale brands indenfor en række af produktkategorierne. Derved kan vi tilbyde vores kunder et bredt og alsidigt produktprogram, der kompletterer vores eget brand.

 

Vores produkter er tilgængelige i Nordeuropa, og vi får løbende flere kunder og samarbejdspartnere med på rejsen.

 

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

Er du forbruger med en drøm om at få kvalitet og design i dit hjem, så gå på opdagelse på vores hjemmeside, som er fyldt med spændende produkter, der tilgodeser netop dine ønsker.

 

Er du grossist, webshop, VVS-virksomhed eller indgår vores produktkategorier i de produkter du fremstiller eller forhandler, så indgår vi meget gerne i dialog omkring hvordan, vi kan styrke din virksomhed med Lavabo produkter.

 

Og er du arkitekt, rådgiver eller designer, så kontakt os endelig næste gang dine projekter kræver ny inspiration eller udfordring. Vores omfattende produktsortiment i høj kvalitet sikrer muligheden for en totalløsning af tilbehør til køkken og bad fra Lavabo.

Kontaktinformation

Lavabo A/S

Fløjbjergvej 52, 6580 Vamdrup

Tel: 7555 8866

Telefonen er åben:

Mandag-torsdag fra kl. 9.00-15.30

Fredag fra kl. 9.00-14.00