Lavabo hjælper dig med dine boligdrømme

Uanset hvad din henvendelse måtte dreje sig om, er vi hos Lavabo sikre på, at vi kan være behjælpelige med vores faglige ekspertise samt fagkyndige rådgivning – og det er uanset, om det omhandler udskrift af et enkelt armatur eller den totale badeværelsesrenovering.

Kodeordene hos Lavabo er innovation, funktionalitet, design og kvalitet til en fornuftig pris, og det gælder for alle vores produktsortimenter indenfor køkkenvaske, badeværelsesvaske, toiletter, armaturer/ bruser eller brusevægge. Vi har siden 2006 sat en ære i at levere smukt, tidløst design til hele Skandinavien og Nordeuropa, for vi ved, at et badeværelse er mere end blot et toilet og en håndvask, og at et køkken ikke kun består af et armatur og en gasblus.

 

Kontakt os, og få fagkyndig rådgivning

Når du skal indrette og renovere dit hjem, er det vigtigt ikke at foretage forhastede beslutninger. Ellers kan nemt gå hen og blive en frustrerende og dyr oplevelse. Men det behøver det langt fra at blive.

Derfor skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvad end du har spørgsmål til vores køkkenvaske, håndvaske til badeværelset, toilettet, bidéter, tilbehør til håndvaske eller en af de mange andre produkter, som vi fører i vores sortiment. Vi er her nemlig kun for at hjælpe dig med at opnå dine boligdrømme, og du er garanteret, at hver eneste af vores produkter, er der kræset om hver enkelt detalje.

Hvis du ønsker at kontakte os for at få fagkyndig rådgivning, gør du det enten ved ringe på tlf. 7555 8866, som er åbnet mellem mandag-torsdag fra kl. 09:00-15:30 samt fredag fra 09:00-14:00. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@lavabo.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig, uanset hvad din henvendelse omhandler.

Kontaktinformation

Lavabo ApS

Fløjbjergvej 52, 6580 Vamdrup

Tel: 7555 8866 / Fax: 7555 8877

Telefonen er åben:

Mandag-torsdag fra kl. 9.00-15.30

Fredag fra kl. 9.00-14.00