-
  • Nolita60porcelnshndvaskHvid-01
  • Nolita60porcelnshndvaskHvid-01

Nolita 60 porcelænshåndvask - Hvid

Vare nr.
20661
3.395,00 kr
Yderligere information
FarveHvid
OverfladeGlaseret, blank
SerieNolita
Kummemål575 x 300 x 115 mm
Monteringsmulighedervæghængt/på bord
Mål600 x 450 x 150 mm
Stregkode8056093913545
Hanehulja
Overløbja
Bundventil medfølgernej
MaterialePorcelæn
Glaseret bagsidenej

Takket være dens kompakte størrelse (60x45 cm) og pladsbesparende egenskaber kan denne håndvask placeres i små og mellemstore badeværelser, mens dens buede form, enkle omrids og lyse overflade fremhæver hele omgivelserne.
Håndvasken kan kombineres med et blandingsbatteri og pop-up bundventil og andet tilbehør, der kan skabe en harmonisk indretning og dermed et indbydende badeværelse.
De væsentlige linjer i denne vask passer meget godt til det moderne og minimalistiske design, men også den nordeuropæiske stil, hvor naturlige nuancer dominerer, eller også en total hvid indretning.
NoLiTa 60 håndvasken, opfylder alle moderne krav til stil, mens den letter en bred vifte af kombinationer med enhver form for møbler takket være dens alsidighed.

Den hvide farve i glasuren bidrager til harmonien i badeværelset og forbedrer følelsen af ​​afslapning, mens keramikken sikrer en høj grad af hygiejne og sanitet.
Denne vask, der er nem at bruge og at rengøre, har en jævn og glat overflade, der nemt forhindrer snavs i at aflejre sig, så du kun behøver en svamp og et neutralt rengøringsprodukt for at rengøre den.
Det er et møbel, der ikke kun er designet til at være flot, men også meget modstandsdygtigt, uden at det bliver gult, hvis der bruges sure opløsninger, eller hvis der sker pludselige temperaturændringer.

I overensstemmelse med europæiske standarder og fri for stoffer, der kan være farlige for miljøet og for mennesker, kan denne vask ikke kun bruges i private badeværelser, men også i boligfaciliteter eller bygninger til professionel brug i et trendy og stilfuldt interiør.
Takket være den lette installation kan Nolita 60 håndvasken nemt monteres enten i nye eller gamle badeværelser.

 

Denne vask kan enten vægmonteres eller stilles på en bordplade. Ved vægmontering skal vægmontagesæt 15525 tilkøbes.