PITT Gasblus

Har du hørt om PITT Cookings gasblus? Hvis ikke så skal du læse med her! Hos Lavabo forhandler vi gasblusbrændere fra PITT Cooking, som er et madlavningskoncept, hvor separate brændere er integreret direkte i din køkkenbordplade. Glem alt om et almindeligt komfur eller kogeplade – med disse gasblus kan du kokkerere, der hvor du ønsker, og designe dit eget moderne gaskomfur.

 

Hos Lavabo forhandler vi 3 forskellige brændere: small, medium og kombineret wok/simmer-brænder, hvor hver og en af blussene betjenes af en tilhørende knap. Gasblussene kan du enten købe enkeltvis eller som sæt med op til 6 gasblus. Læs mere om produkter og kombiner blussene efter din behov og skab det ideelle komfur for dit køkken.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Forkæl dit køkken med gasblus fra PITT Cooking 

Nu tænker du sikkert, hvordan fungerer disse gasblus? Det er faktisk meget simpelt. Teknikken bag PITT Cooking er ikke meget anderledes sammenlignet med en traditionel kogeplade. Den største forskel er det faktum, at alle de tekniske dele er skjult under overfladen af bordpladen, så det kun er brændere og deres tilhørende knap, som er fremme. Ved hjælp af runde fordybninger installeres gasbrænderne inde i bordpladen, og under bordpladen finder du det tekniske modul inklusive den elektriske forbindelse og gasforbindelsen.  

 

Med alle de tekniske dele gemt væk, giver det ikke bare dit køkken et unikt udtryk, men det gør det også muligt for dig at placere gasblussene længere fra hinanden. Fra nu af har du altid nok plads til dine gryder og pander. Disse kraftfulde, professionelle gasblus tilbyder dig et professionelt madlavningsresultat i dit eget køkken. Brænderne er lavet af tung messing og består samtidig af flammebeskyttelse for din sikkerhed og automatisk gnisttænding for bekvemmeligheden. Uanset om du vil simre din mad i flere timer, have en wok på høj blus eller bare koge noget vand hurtigt, så vil alle madlavningsteknikker være muligt som på et almindeligt komfur. Med en af disse gasblus i dit køkken vil du føle dig som en professionel kok.

 

Køb tidløst design med spændende detaljer hos Lavabo

Siden 2006 har vi hos Lavabo sat en ære i at levere tidløst designs med spændende detaljer og funktioner. Vi bestræber os samtidig altid på at være up-to-date med det nyeste indenfor interiør og produkter til bad, toilet og køkken. Du kan se de nyeste tilføjelser til vores webshop under Nyheder, hvor du kan finde et bredt spektrum af smukke designs.

 

Hvis du ønsker at vide mere om PITT Cookings gasblus, skal du være mere end velkommen til at ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende en mail på info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vores medarbejdere bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.