-

Spejle

Spejle på badeværelset eller i entreen er næsten uundværlige. Her finder du et udvalg i spejle. Læs mere de enkelte spejle herunder.

18 vare(r)

18 vare(r)

Hos Lavabo går badeværelsesdrømme i opfyldelse

Hos Lavabo har vi siden vores grundlæggelse i 2006 bestræbt os på at hjælpe folk med at få deres badeværelsesdrømme til at gå i opfyldelse. Derfor sætter vi en ære i at levere smukt, tidløst design i høj kvalitet, så du kan skabe et moderne hjem efter dine ønsker, og som du kan nyde i mange år ud i fremtiden. Du er derfor garanteret, at der aldrig er gået på kompromis med hverken funktionalitet, design eller kvalitet ved nogle af vores produkter her på hjemmesien.  

Brænder du inde med et spørgsmål til vores spejle, eller mangler du rådgivning indenfor den totale indretning af dit badeværelse? Så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os via vores kundeservice. Vi har kompetente medarbejdere, som står til rådighed med rådgivning, vejledning og inspiration.  

Du kontakter os enten ved at ringe på tlf. +45 75 55 88 66, via vores mail info@lavabo.dk eller ved at fylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigt muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine badeværelsesdrømme.