Badeværelsesvaske

Hvilken håndvask skal du vælge til badeværelset? Skal den være iøjnefaldende, eller skal den matche badmøblerne? Skal den være rund, oval eller firkantet?
Skal håndvasken nedfældes, placeres på bordet eller hænges på væggen? Vi har et stort udvalg af badvaske, der gør det nemt for dig at finde vasken, der matcher din indretningsstil og budget.

Sortering

Skabsbredde

Farve

Hanehul

Materiale

Overløb

Produkt serie

Overflade

35 ud af 162 produkter
Hent flere produkter

Vedligehold

Nemt at vedligeholde vores produkter

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 53 50 08 17
nl@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

VÆRD AT VIDE OM BADVASKE

Når du skal vælge ny håndvask til badeværelset, findes der et væld af muligheder. Dette gælder både design- og funktionsmæssigt, hvorfor der er flere ting, der bør overvejes, inden du køber en ny badeværelsesvask. Hvordan skal den se ud, hvor meget må den fylde, hvor dyb må den være? Med vores brede sortiment af håndvaske til badeværelset gør vi det muligt for dig at finde lige netop den vask, du søger. 

Her har vi blandt andet et stort udvalg af porcelænsvaske i et væld af forskellige designs og størrelser. De mange forskellige porcelænsvaske sælges naturligvis i den klassiske hvide farve, men du kan også finde en række farvede håndvaske, der er med til at give dit badeværelse et stilfuldt twist. Vores badeværelseshåndvaske sælges fra anerkendte mærker som Mate, Scalino m.fl.

VASK TIL NEDFÆLDNING. PÅ BORD ELLER TIL VÆGOPHÆNG 

Det første, du skal finde ud af, når du skal vælge en håndvask til badeværelset, er, hvor den skal placeres. Dette har nemlig en betydning for den håndvask, du vælger, og hvorvidt den skal være væghængt, om den skal placeres på et bord eller fungere til nedfældning.

Hvis pladsen på dit badeværelse er trang, kan det være en fordel med en lille væghængt håndvask. Uden et bord under vasken skabes der luft, hvilket vil få rummet til at virke mindre kompakt. Med en vask til nedfældning eller en vask til placering på bord er der mulighed for skabsplads under håndvasken. Behovet for opbevaring på badeværelset spiller derfor en afgørende rolle for dit valg af vask.