Få inspiration til dit køkken

Hvilken køkkenvask og armatur skal du vælge? For nogle er sort komposit det eneste rigtige og for andre er messing materialet, der gør forskellen i køkkenindretningen.

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers og find ud af, hvad der passer til dig og dit hjem.

Klassisk lysegråt køkken med vask og sæbedispenser i rustfrit stål
Massiv messing til køkkenet

Massiv messing til køkkenet

Et armatur eller en køkkenvask i messing kan være det, der gør hele forskellen og giver køkkenet et anderledes look.

Alt til køkkenet

Vi har et stort udvalg af køkkenvaske og armaturer, tilbehør og plejeprodukter til dit køkken

Uanset om du går efter form, funktionalitet, kvalitet eller et miks af det hele, har vi køkkenprodukter til dig. Vores grundtanke er og har altid været, at vi vil gøre det nemt for dig at vælge køkkenvaske og armaturer, uden at gå på kompromis med lige præcis det, du drømmer om.

Køkken med mørke træfronter samt vask og armatur i messing

Derfor os

For os er det en kunst at passe ind i dit liv

Du skal vælge os, hvis du synes vi passer ind i dit liv. Vi vil ikke overbevise dig om, at vi er rigtigte for hinanden. Vi vil bare give dig en ide om grundtankerne i Lavabo.

Kunsten at se flot ud og også være det om mange år

Det kan være svært at se forskel på kvalitet. Du opdager det desværre først med tiden. Først når vandhanen drypper og vasken værker. Derfor er høj kvalitet en integreret del af vores designvalg.

Kunsten at sige miljøvenlig og gøre noget for det

Miljøet fylder mere og mere på agendaen. Også på vores. Vi arbejder løbende på at finde nye miljøvenlige løsninger og materialer, så vores produkter kan spare dig for vand og energi.

Kunsten at holde sig pæn uden at gøre sig pæn

Vores produkter er skabt med omtanke for dit liv. Med respekt for, at du har andet at bruge din tid på end rengøring og vedligeholdelse af armaturer og håndvaske. Det er en vigtig del af designet.

Kunsten at få æstetikerens og funktionalistens accept

Nogle går efter designet. Andre kigger på funktionaliteten. Vores produkter går til alle. Uanset hvad der er vigtigt for dig, har vi produkter i vores sortiment, der opfylder dine boligdrømme.

Kunsten at passe ind, uanset hvad moden siger

Vi udvikler designprodukter til alle hjem. Til dig, der sætter trenden og søger det særlige twist. Og til dig, der går efter det tidløse og søger det diskrete. Vi hylder forskellighed og individuelle måder at indrette sig på.