Vi vil gerne gøre det nemt at forhandle Lavabo

Hos Lavabo sælger vi udelukkende vores produkter gennem et netværk af professionelle forhandlere. Vores løfte er at gøre det så nemt som muligt at forhandle vores produkter. Derfor står vi altid til rådighed med sparring og support.

Specialister i produkter til bad og køkken

Siden 2006 har vi specialiseret os i designprodukter til bad og køkken. Vores udvalg består af produkter til køkken og bad i alle ender af prisskalaen:

 • Køkkenvaske
 • Badvaske
 • Armaturer og brusearmaturer
 • Toiletter
 • Tilbehør til køkken og bad

Vi ved, hvad der trender lige nu, hvad der er tidløst design, og hvad der giver det ekstra lille twist. Den viden bruger vi til løbende at udvikle og opdatere vores udvalg. Så vi altid har de produkter på lager, kunderne efterspørger. 

Har du brug for en up-date på trends og produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Populære køkkenvaske 

Vores sortiment byder på mange former for køkkenvaske i forskellige farver og prisklasser. Vi har alt fra tidløse stålvaske til moderne vaske i bruneret messing. Her finder du et udvalg af tidens bedst sælgende køkkenvaske.

Køkkenvaske i rustfrit stål

Køkkenvaske i stål er blandt de mest populære i vores sortiment – og har været det længe. Stål er tidløst, og det er lige så relevant i dag, som det var for år tilbage. I vores udvalg finder du forskellige designs og modeller i rustfrit stål.

Fordele ved stålvaske:

 • nemme at rengøre og vedligeholde
 • robust og modstandsdygtigt materiale
 • passer til mange forskellige køkkendesigns

Se udvalg af køkkenvaske i rustfrit stål

 

Sådan vedligeholdes køkkenvaske i rustfrit stål

Vi har udviklet en pleje- og vedligeholdelsesguide med information om, hvordan en stålvask holdes smuk i mange år.

Hent guiden her

Farvede køkkenvaske

Tendensen er, at flere og flere indretter sig med farver i køkkenet. En farvet køkkenvask kan være med til at give køkkenet karakter. Vi har mange forskellige modeller og nuancer i vores sortiment – lige fra køkkenvaske i sort og antracit til kobber, guld og bruneret messing.

 

Fremstillet i rustfrit med PVD-overfladebehandling

Vores farvede vaske er fremstillet i rustfrit stål med en PVD-overfladebehandling. PVD betyder Physical Vapour Deposition, og er en trykpåført overfladebehandling som giver en slidstærk overflade, der ikke patinerer.  

Bemærk dog: køkkenredskaber, skarpe og spidse genstande vil kunne ridse overfladen. 

Se udvalg af farvede køkkenvaske 

 

Sådan vedligeholdes en farvet køkkenvask  

Vi har udviklet en pleje- og vedligeholdelsesguide med informationer om, hvordan farvede køkkenvaske holdes smuk i mange år. 

Hent guiden her 

Bundventiler i farver – oplagt tilkøb til køkkenvasken

I vores sortiment har vi også universale bundventiler i farver, som passer til forskellige køkkenvaske-fabrikater – og ikke blot til Lavabo-vaske. 

Bundventiler er et oplagt tilkøb, hvis du skal matche kundens nye armatur eller friske den gamle vask op. 

Massiv messing til køkken og bad

Messingtrenden er flyttet ind i køkkenet og ud på badeværelset. Armaturer, køkkenvaske, håndvaske og greb i massiv messing er populært og er blandt vores bestsellere. En af de helt store fordele ved massiv messing er, at det spiller godt sammen med forskellige materialer og stilarter. 

Fakta om massiv messing

 • Som materiale patinerer massiv messing smukt ved brug. Patineringen kan være startet allerede ved udpakningen af produktet, da luftens fugtighed starter patineringen.
 • Produkter i massiv messing har en børstet overflade, hvorfor små ridser fra slibningen kan forekomme. Det er helt normalt. 
 • Massiv messing kan poleres blank med et messing-poleremiddel som f.eks. Rød Egern eller Brasso.

Se også vores vedligeholdelsesvejledning for massiv messing her

Bemærk, at alle armaturer og termostater fra Lavabo er i ægte massiv messing (og ikke i PVD) – det gælder uanset farven.

Bruneret massiv messing til køkken og bad

Det er muligt at efterbehandle den gyldne messing til såkaldt bruneret messing. Det betyder, at overfladen får en behandling, der giver en mere brunlig og mørk nuance, som patineres over tid. 

Fakta om bruneret messing

 • Brunering er en overfladebehandling, der er håndbehandlet i Danmark, hvilket betyder, at der ikke er to produkter, som vil stå ens i overfladen. 
 • Bruneret messing er en overfladebehandling, som kan fjernes ved polering eller pudsning af vasken. 
 • Rengøring bør kun foretages med vand og sæbe samt aftørring med en hårdt opvredet klud. 
 • Syreholdige rengøringsmidler samt skuresvampe vil fjerne bruneringen helt og messing vaskens gyldne farve vil komme frem.

Se også vores vedligeholdelsesvejledning for bruneret messing her

Retro er en trend på badeværelset

Vi oplever lige nu stor efterspørgsel efter vores retro-serie til badeværelser, der dækker over brusearmatur, badekar, toilet, håndvask og håndvaskarmatur.

Retro-serien er kendetegnet ved et klassisk skønt design og svungne linjer, der gør det muligt at indrette et gennemført vintagebadeværelse. 

Se vores retro produkter til badeværelse

Væghængte toiletter er populære

Vi oplever, at væghængte toiletter er særdeles populære på badeværelset. Et væghængt toilet giver rummet et let og luftigt udtryk, der understøtter en minimalistisk indretning.

Studio-serien

For tiden er Studio-serien en bestseller, der både er en enkel og prisvenlig toiletløsning  til badeværelset, der er inklusive slim toiletsæde med soft close.

Fordele ved et væghængt toilet:

 • nem rengøring, da toilettet er hævet fra gulvet, er der ingen kanter mellem gulv og toilet, hvor der kan samle sig snavs og bakterier.
 • pladsbesparende (i forhold til mange andre toiletter) og også et godt valg til et mindre badeværelse

Se vores udvalg af væghængte toiletter her

Bliv klogere på vores produkter

For at klæde dig bedst muligt på til at rådgive om vores produkter, har vi samlet Lavabo-vedligeholdelsesguides på en side til dig. Du har desuden adgang til alle vores online produktkataloger, hvor du finder et overblik over vores produkter til køkken og bad.

Se vedligeholdelsesvejledninger

Se produktkataloger

Lavabo er kendt for upåklagelig kvalitet

Det kan være svært at se forskel på kvalitet. Det opdager, dine kunder typisk først, når vandhanen drypper og vasken værker. For os er det altafgørende, at vores produkter ikke giver noget at klage over og holder i det lange løb. Høj kvalitet er derfor en integreret del af vores designvalg. Vi besøger ofte vores producenter for at kontrollere kvaliteten.

Lavabo står for innovativt design med omtanke

Innovation er en væsentlig del af vores DNA. Vi arbejder løbende på at forny og forbedre vores produkter. Og vi er særligt optaget af at finde nye miljøvenlige løsninger og materialer. Det handler om at bidrage til den grønne agenda med produkter, der sparer kunderne for mest muligt vand og energi.

Har du spørgsmål?

Så tag fat i Benjamin eller Mathias. De vil meget gerne fortælle dig mere om Lavabo og produkterne.

Benjamin Bachmann
Chief Sales Officer
+45 23 43 89 77
bb@lavabo.dk

Mathias Pihl
Salgsansvarlig
+45 53 80 04 70
mp@lavabo.dk

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler