Badvaske placeret på gulv

Badeværelset kan være svært at indrette, så det både er personligt og hyggeligt. Måske kan en fritstående håndvask med piedestal være en løsning, der giver dit badeværelse et helt særligt udtryk? Vores porcelænshåndvaske på piedestal tilfører et smukt vintage-look, der passer godt ind i en retrostil.  

Søger du noget helt særligt på badeværelset, kan en håndvask placeret på et stativ (modul) på gulvet også tilføre karakter. Samtidig kan et gulvmodul også være praktisk og give dig ekstra plads til håndklæder og toiletartikler. Gå på opdagelse i vores gulvstående moduler til badvaske og find badmøblet, der passer ind på dit badeværelse.

 

Farve

Hanehul

Materiale

Overløb

Produkt serie

Overflade

3 ud af 3 produkter
VEDLIGEHOLD

NEMT AT VEDLIGEHOLDE VORES PRODUKTER

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

HISTORIEN BAG VASKEN

Det var især den engelske victoriastil under dronningen af samme navn, der gjorde fritstående badeværelsesvaske populære. Vasken, som de fleste nok forbinder med en fritstående håndvask i dag, står, som navnet antyder, på en smuk piedestal. Ligesom de modeller, du ser her hos os, var den traditionelle piedestalvask fremstillet af hvid porcelæn. Vaskens historie er nok en af grundene til, at mange finder den fritstående håndvask særligt elegant.

Se vores komplette udvalg af badeværelsesvaske her eller gå på udkig i vores sortiment af badeværelsesvaske, der placeres ovenpå bordet.

 

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på tlf. 75 55 88 66 eller sende os en mail på info@lavabo.dk.