Køkken med vask og armatur i bruneret messing

Køkken

Gå på opdagelse i vores køkkenunivers og oplev køkkenvaske, armaturer og tilbehør i forskellige designs, materialer og farver.

Moderne køkken med vask og armatur i massiv messing

Populært lige nu:

Tilføj glød i køkkenet med vaske i massiv messing

Messing i boligindretningen trender lige nu – også i køkkenet. Vores køkkenvaske i messing og bruneret messing er meget populære.

Messing er ikke blot et holdbart materiale. Det forener også klassisk stil med et moderne udtryk. Tilføj varme og et eksklusivt touch til køkkenet med messing.

Sort, kobber, bruneret messing, antrazit eller måske en helt femte farve?

For os er det en kunst at designe køkkenarmaturer og køkkenvaske, der passer ind i dit køkken.

Bliv inspireret

Få idéer til at Forny dit køkken

Sort køkken med sort vask og armatur

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Derfor os

For os er det en kunst at passe ind i dit liv

Du skal vælge os, hvis du synes vi passer ind i dit liv. Vi vil ikke overbevise dig om, at vi er rigtigte for hinanden. Vi vil bare give dig en ide om grundtankerne i Lavabo.

Kunsten at se flot ud og også være det om mange år

Det kan være svært at se forskel på kvalitet. Du opdager det desværre først med tiden. Først når vandhanen drypper og vasken værker. Derfor er høj kvalitet en integreret del af vores designvalg.

Kunsten at sige miljøvenlig og gøre noget for det

Miljøet fylder mere og mere på agendaen. Også på vores. Vi arbejder løbende på at finde nye miljøvenlige løsninger og materialer, så vores produkter kan spare dig for vand og energi.

Kunsten at holde sig pæn uden at gøre sig pæn

Vores produkter er skabt med omtanke for dit liv. Med respekt for, at du har andet at bruge din tid på end rengøring og vedligeholdelse af armaturer og håndvaske. Det er en vigtig del af designet.

Kunsten at få æstetikerens og funktionalistens accept

Nogle går efter designet. Andre kigger på funktionaliteten. Vores produkter går til alle. Uanset hvad der er vigtigt for dig, har vi produkter i vores sortiment, der opfylder dine boligdrømme.

Kunsten at passe ind, uanset hvad moden siger

Vi udvikler designprodukter til alle hjem. Til dig, der sætter trenden og søger det særlige twist. Og til dig, der går efter det tidløse og søger det diskrete. Vi hylder forskellighed og individuelle måder at indrette sig på.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler