Kunsten at Passe ind

For os er det et løfte – og en kunst. Kunsten at udvikle design­produkter, der passer ind i dit køkken og ud på dit bade­værelse. Kunsten at matche din indretnings­stil og imøde­komme dine bolig­drømme, uanset hvilket budget du har.

Stål vask og armatur i køkken med grå træfronter

Indretning til alle

Vi udvikler og for­handler vaske, armaturer, toiletter og tilbehør til køkken og bad – både til dig der sætter trenden, og til dig der går efter det tidløse.

Badeværelsesmøbel i massiv træ og vask og armatur i bruneret messing

Det mener vi

Dit liv er fyldt med valg

Skal du bygge nyt? Eller puste nyt liv i det eksisterende? Skal din indretning være nordisk, eller er du mere New Yorker-typen?

Heldigvis er alle valg ikke lige store. For eksempel er der meget, der er vigtigere i livet end at vælge vaske, armaturer og tilbehør til boligen.

Det mener vi, selv om vi siden 2006 er stået op for at designe verdens flotteste kvalitetsprodukter til dit køkken og dit badeværelse.

Derfor os

For os er det en kunst at passe ind i dit liv

Du skal vælge os, hvis du synes vi passer ind i dit liv. Vi vil ikke overbevise dig om, at vi er rigtigte for hinanden. Vi vil bare give dig en ide om grundtankerne i Lavabo.

Kunsten at se flot ud og også være det om mange år

Det kan være svært at se forskel på kvalitet. Du opdager det desværre først med tiden. Først når vandhanen drypper og vasken værker. Derfor er høj kvalitet en integreret del af vores designvalg.

Kunsten at sige miljøvenlig og gøre noget for det

Miljøet fylder mere og mere på agendaen. Også på vores. Vi arbejder løbende på at finde nye miljøvenlige løsninger og materialer, så vores produkter kan spare dig for vand og energi.

Kunsten at holde sig pæn uden at gøre sig pæn

Vores produkter er skabt med omtanke for dit liv. Med respekt for, at du vil bruge mindst mulig tid på rengøring og vedligeholdelse af armaturer og håndvaske. Det er en vigtig del af designet.

Kunsten at få æstetikerens og funktionalistens accept

Nogle går efter designet. Andre kigger på funktionaliteten. Vores produkter går til alle. Uanset hvad der er vigtigt for dig, har vi produkter i vores sortiment, der opfylder dine boligdrømme.

Kunsten at passe ind, uanset hvad moden siger

Vi udvikler designprodukter til alle hjem. Til dig, der sætter trenden og søger det særlige twist. Og til dig, der går efter det tidløse og søger det diskrete. Vi hylder forskellighed og individuelle måder at indrette sig på.

Certificeringer siger ikke alt. Men det siger noget om det, vi er gode til

Kvalitet er vigtigt for os – både for at sikre, at vores produkter har en lang levetid og ikke gør skade i brug. Vi anvender mange ressourcer på at sikre vores processer og holde os up-to-date med gældende lovgivninger. Derfor betyder certificeringer også alverden for os.

For nogle er det en vandhane. For andre er det køkkenkunst

For os er det kunsten at passe ind

Badeværelsesindretning med messing
Grundlæggeren af Lavabo, Søren Snitgaard Clausen

Mød grund­læggeren af Lavabo

Lavabo blev grundlagt af Søren Snitgaard Clausen i 2006 i Kolding i Danmark. Til at starte med som en virksomhed der importerede italiensk designede håndvaske.

Søren havde en passion for at bringe nye designprodukter ind i køkkenet og ud på badeværelset. Han syntes, der manglede mere modige designs og flere former og farver.

Samtidig kriblede det i fingrene på Søren for at skabe sine egne produkter. I det skjulte sad han om aftenen og perfektionerede sine egne skitser. En dag tog han mod til sig og præsenterede skitserne for sine nærmeste. Og det blev begyndelsen på Lavabos egne serier af køkkenvaske og armaturer.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler