Få inspiration til dit bade­værelse

Der er mange muligheder for at indrette dit badeværelse, så det får et personligt udtryk og matcher dine behov. Med varme og glød, lyst og minimalistisk eller noget helt tredje?

Kig dig omkring og find inspiration til drømmebadeværelset.

Badeværelsesindretning med messing

Alt til bade­værelset

Overvejer du at opgradere eller renovere dit badeværelse? Her finder du et stort udvalg af badvaske, armaturer, toiletter, badmøbler, brusere, badevægge, badekar og tilbehør til badeværelset.

Vores produkter er designet medøje for små de små detaljer og de store linjer. Vi respekterer både form og funktionalitet. Og vi gør det nemt for dig at indrette dit badeværelse, uden at gå på kompromis med det du drømmer om.

Badeværelse med sort toiletbørste, toilet, skylleknap og toiletrulleholder

Derfor os

For os er det en kunst at passe ind i dit liv

Du skal vælge os, hvis du synes vi passer ind i dit liv. Vi vil ikke overbevise dig om, at vi er rigtigte for hinanden. Vi vil bare give dig en ide om grundtankerne i Lavabo.

Kunsten at se flot ud og også være det om mange år

Det kan være svært at se forskel på kvalitet. Du opdager det desværre først med tiden. Først når vandhanen drypper og vasken værker. Derfor er høj kvalitet en integreret del af vores designvalg.

Kunsten at sige miljøvenlig og gøre noget for det

Miljøet fylder mere og mere på agendaen. Også på vores. Vi arbejder løbende på at finde nye miljøvenlige løsninger og materialer, så vores produkter kan spare dig for vand og energi.

Kunsten at holde sig pæn uden at gøre sig pæn

Vores produkter er skabt med omtanke for dit liv. Med respekt for, at du har andet at bruge din tid på end rengøring og vedligeholdelse af armaturer og håndvaske. Det er en vigtig del af designet.

Kunsten at få æstetikerens og funktionalistens accept

Nogle går efter designet. Andre kigger på funktionaliteten. Vores produkter går til alle. Uanset hvad der er vigtigt for dig, har vi produkter i vores sortiment, der opfylder dine boligdrømme.

Kunsten at passe ind, uanset hvad moden siger

Vi udvikler designprodukter til alle hjem. Til dig, der sætter trenden og søger det særlige twist. Og til dig, der går efter det tidløse og søger det diskrete. Vi hylder forskellighed og individuelle måder at indrette sig på.