Toiletsæder

Toiletsæder er en uundværlig del af dit toilet. Men hvilket toiletsæde skal du vælge? Spørger du os giver det mening at vælge et toiletsæde, der passer til dimensionerne på din toiletskål. Det giver ikke blot et smukt harmonisk udtryk. Det gør samtidig rengøringen nemmere. Du behøver dog ikke at vælge et toiletsæde, der kommer fra samme producent som dit toilet. 
 

Der er mange muligheder, når du skal vælge et toiletsæde. Du kan vælge mellem toiletsæder i forskellige former og farver. Måske er det tid til at sætte farve på toiletbrættet? Det er populært lige nu at sætte farve på badeværelset med et toiletsæde i en farve. 

Gå på opdagelse i vores sortiment og find det toiletsæde, der passer ind på dit badeværelse.

 

Farve

Materiale

Produkt serie

Overflade

29 ud af 29 produkter
VEDLIGEHOLD

NEMT AT VEDLIGEHOLDE VORES PRODUKTER

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

SE UDVALG AF TOILETSÆDER I TRÆ OG ANDRE MATERIALER

Der er ingen toiletter, der er ens, og det er heller ikke alle typer af toiletsæder, der passer til alle toiletter. Det er vigtigt at finde det helt rette udtryk. Hos Lavabo har vi gjort det let for dig at finde det rette toiletsæde, da vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige toiletsæder i alt lige fra toiletsæder i træ til sæder i farver, som mat sort, blank og mat hvid, olivengrå m.m.

Er du på udkig efter et nyt toiletsæde, som kan være med til at skabe det helt rigtige udtryk på dit badeværelse, så kan valget af farve på sædet generelt set være med til at gøre en stor forskel for rummets udtryk. Derfor gør Lavabo det muligt for dig at vælge mellem andet end blot et sort eller hvidt toiletsæde. I vores spændende udvalg kan du nemlig få fingrene i lige præcis det toiletsæde, der behager din visuelle sans, og som derudover bidrager til at gøre dit badeværelses udtryk personligt og lækkert – lige efter din smag og dine ønsker.

 

SKAB DIT DRØMMEBADEVÆRELSE SAMMEN MED OS 

Hos Lavabo forhandler vi udelukkende designprodukter i høj kvalitet, så du til hver en tid kan skabe et smukt og moderne hjem lige efter dine ønsker. Den høje kvalitet sikrer også, at du kan få stor glæde af produkterne i mange år ud i fremtiden. Når du handler toiletsæder og andre produkter hos os som bideter, væghængte toiletter eller gulvstående toiletter, så er der aldrig gået på kompromis med hverken funktionalitet eller design.

Sidder du på nuværende tidspunkt og har spørgsmål til nogle af vores mange produkter, eller har du bare brug for rådgivning af den ene eller den anden slags, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende en mail på info@lavabo.dk.