-

Bidét

Bideter har i de senere år vundet indpas i danskernes hjem. Det har aldrig været så populært at bruge i Danmark som i andre lande som Italien, Frankrig og Grækenland, men det ses alligevel mere og mere i hjemmet. Hos Lavabo finder du bideter, der er utrolig praktiske at have stående ved siden af dit toilet, da det kan bidrage til øget hygiejne og tilføre et stilfuldt udtryk til badeværelset – og så er fordelen også, at du sparer uanede mængder af toiletpapir.

 

Lavabo har et kvalitetsrigt sortiment, der byder på forskellige bideter, så du kan finde den rette til din badeværelsesindretning. Hvis du foretrækker et traditionelt bidet fremstillet i smukt porcelæn, er du kommet til det rigtige sted. Vores bideter kommer i serierne Flo og Retro, så du kan vælge det bidet, der passer til din toiletkumme. Udforsk udvalget herunder, og find det rette bidet til dit hjem.

9 vare(r)

9 vare(r)

Hvad er et bidet, og hvad bruges det til? 

 

Et bidet er virkelig praktisk at have på dit badeværelse, da det først og fremmest er meget hygiejnisk, og det kan bruges til rigtig mange gøremål. Hvad er et bidet egentlig? Det er en lille vask, som man placerer ved siden af sit toilet på badeværelset. Hvordan bruger man så et bidet? Det bruges hovedsageligt til at vaske sig med, efter man har været på toilettet. Men det kan også bruges som en del af helhedsudtrykket på badeværelset, da vores bideter fås i samme udtryk og serie, som nogle af vores mange toiletter.

 

Hvis du har besluttet dig for, at et bidet skal pryde dit badeværelse, skal du overveje, hvilket stil og design du ønsker at gå med. Tager du et kig i vores sortiment, vil du finde bideter i klassiske og traditionelle designs, hvor udtrykket er mere blødt og rundt, eller hvor det er ovalt. Vi forhandler også nyere, mere stilrene og moderne designs, hvor vi er ude i mere firkantede former med minimalistiske træk. Dette er mere tidløst og passer ind i ethvert moderne badeværelse.

 

Lavabo vil gerne være din totalleverandør af badeværelsesprodukter 

 

Vi har toiletter, der matcher vores bideter, så du med garanti kan finde noget, der falder i din smag. I vores brede udvalg af toiletter finder du bl.a. gulvstående toiletter og væghængte toiletter, i et væld af forskellige designs. Her det muligt at finde det helt klassiske, hvide toilet i porcelæn, men vi har også et udvalg af farvede toiletter, hvis du ikke er til det traditionelle toilet og ønsker at pifte dit badeværelse op med en alternativ løsning.

 

Brænder du inde med nogle spørgsmål til vores en af vores badeværelsesprodukter eller blot har brug for rådgivning, skal du være mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66, sende os en mail på info@lavebo.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.